|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
...Wika,ale gdzie(na jakiej stronie) sciagnelas te makijaze?
i czy w sims2 mozna w warsztacie robic wlasne wlosy(kolory,pasemka) i szminki? aha jak powiez ze w linkarnii to nie wiem gdzie i co to jest. prosze napisz mi te strony. z gory dziex simoneczka
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Większość mam z peggy... Makijaż, którego najczęściej używam ściągnęłam razem z Amilą (simką autorstwa Sayi)... Naprawdę nie pamiętam, bo wszystkie straciłam
Nie potrafię sobie teraz przypomnieć stronek, bo w większość wchodziłam na chybił - trafił raz w życiu... Pochodź po linkarnii, na prawie każdej stronce są fajne makijaże. Ja niedawno zaczęłam powoli odzyskiwać niektóre dodatki... Popytaj innych użytkowników...A co do Twojego pytania, to oczywiście, że się da. Ale jest bardzo, bardzo trudno zrobić np. szminkę. Pozdrawiam
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Nastolatka - Martynika-Te oczy..są zbyt..Eee..duże i mangowe ale jest ładna
Nastolatka - Bianka-Jest przepiękna *.* Dziecko - Rozalia:Cudowwnaaa *.* Dorosła - Marta-Ładna =) ogolna ocena 9,9/10 |
|
|
#4 |
|
Guest
|
Wreszcie daję simkę.
Przepraszam, że tylko jedna. Mi się podoba, chociaż nie jest jakaś piękna. Oczy mają być skośne. Nie wiem, czemu. I przepraszam, że w Warsztacie. Mam nadzieję, że się spodoba. Pozdrawiam :* |
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ta simka jest cudna!Bardzo mi się podoba * ____ * . . . Śliczna ^^!Te oczka rzeczywiście mogłyby być troszkę mniej skośne ale eee tam
.Pozdrawiam !:*
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Znów tylko jedna simka robiona na szybko - ostatnio nie mam weny
![]() ![]() Obleśna bluzka, ale dopiero co stała się nastolatką
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ładna simka,tylko może ciutkę za krótka broda
.A tak to jest wszysko ok ,no,może ta bluzka jest taka niezbyt^.^.PozDrO!!:* |
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
plizzzz odpowiedz a tak poza tym to śliczne simeczki ![]() a i jeszcze coś... gdzie mogę znaleść takie kolczyki co ma ta wampirka?? bardzo mi na tym zależy Ostatnio edytowane przez karolcia4002954 : 05.01.2007 - 20:29 |
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 13
|
Ta ostatnia simka jest nawet ładna , ale moim zdaniem ma za duże nozdrza i usta też mi nie pasują. Za to fryzurę ma ciekawą, oczy też dopracowane.
Ocena 16/20 |
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 14
|
Włosy są okropne, rysy twarzy wszędzie takie same tylko zmodyfikowane, makijaż ohydny, oczy dziwne. Wybacz, że jestem taka ostra, ale już nie mogę patrzeć na jedynkowe twarze. I rób simki w WARSZTACIE. Znacznie lepiej będą Ci wychodziły. Polecę Ci kilka stron z dodatkami, ściągnij sobie, jak chcesz:
Helgasims XMsims Siluettasims Lianasims Serasims Helaene Kamikitten Peggysims
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|