|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz Stratosferę? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
7 | 63.64% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
4 | 36.36% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
0 | 0% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
0 | 0% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
0 | 0% |
| Głosujących: 11. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
SF? Raczej nie przepadam (a raczej nie czytuję), ale zapowiada się ciekawie...
Jeśli chodzi o zdjęcia, to radzę zwracać uwagę, żeby nie było kryształków, bo fotki tracą na estetyce. I uuważać, żeby nie bylo kratek z trybu budowy oraz niskich ścian (tego na Twoich zdjęciach nie ma, ale skoro przeoczyłaś kryształki, to może się zdarzyć i to ). Hmm, i jeszcze jak coś się robi przezroczyste (te rośliny za Akselem), to wciśniej Tab przez zrobieniem fotki- nie będzie przenikać.W tekście masz sporo literówek (keidy, nareszcei, ic hrolę, i inne), chyba szybko piszesz. Najlepiej pisz w Wordzie, który Ci to poprawi, albo sama sprawdzaj.Treści nie oceniam, bo to początek. Czekam na odcinek. ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Jest 1 odcienke, napisany jako edytowany tekst - właściwie miał was trochę zapoznać z postaciami i ich życiem ^^
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 13
|
Jest nawet dość ciekawe. No, trochę krótkie, ale w sumie tak w sam raz. Ładnie opisane, jest kilka błędów, np. " W stroną młodej przywódczyni zwróciło się dziesiątki oczu. " W stronĘ. Nie zaobserwowałam więcej
Poczekam na kolejneodcinki, bo może być ciekawie
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Widziałam gorsze. Podobają mi się fragmenty z fantasy (elfy) i SF. Dam 8/10.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Podoba mi się klimat :p Lubię FS-SF
Może być naprawdę fajnie. Czasami tylko coś mi z szykiem zdania nie pasuje, ale raczej nie mam co się przyczepiać. Ale przyczepić się musiałam tak regulaminowo ;p
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Dziękuje za opinie pozytywne
I za te mniej pozytywne... I za te negatywne :con: Niedługo nastepny odcinek ^^ PS. Tak naprawdę to to miało być zwykłe opowiadanie, no ale zaczęłam być zazdrosna o te inne FS ^^ |
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
Nawet fajne, ciekawe, masz dużą wyobraźnię.
![]() Ładne zdjęcia, szczególnie to z Bellatrix. W tekście drobne literówki (mało, prawie w ogóle) i powtórzyłaś 3 razy "w stronę" (pod pierwszym zdjęciem), mogłaś ten jeden zwrot wyciąć, a poza tym OK. Zainteresowało mnie, jestem ciekawa jak się rozkręci, czekam na nastepny odcinek. A kiedy ocenię? Nie wiem, ale jeszcze nie teraz. Może po 3-4 odcinku.Pozdrawiam
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|