Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.05.2006, 20:44   #1
Wika
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Melicyanda
Simka Ida jest słodka ,skąd ściągnęłaś ten skin?
Wiem (żart) Szczerze mówiąc nie pamiętam, skąd mam ten skin. Wszystko ściągam 'na wariata', nie zapisuję stron Jak znajdę, to podam Ci ją.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.05.2006, 21:33   #2
Mgiełka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Wika
Wiem (żart) Szczerze mówiąc nie pamiętam, skąd mam ten skin. Wszystko ściągam 'na wariata', nie zapisuję stron Jak znajdę, to podam Ci ją.
W nie wszystkich dodatkach, ale w większości jak najedziesz myszką tworząc sima na ściągniętą rzecz, to powinna wyświetlić się nazwa strony

Co do simek:

Sara: Ładna, simka nie mma do niej zastrzeżeń. Nie lubię czarnej szminki, ale jej pasuje 10/10
Malwina: Też jest ładna, ma taką swojską urodę 10/10

Robisz bardzo ładne simki, nie jakieś sztuczne lalunie, Twoje mam wrażenie są dosyć naturalne.

Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 26.05.2006 - 11:24

stare 26.05.2006, 22:38   #3
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Ida/sobowtór Idy- bardzo ładna i bardzo podobna do "pierwowzoru". Tylko mogłaś dać jeszcze zęby wampira, żeby było ciekawiej, a Ida Nowakowska ma takie na tym zdjeciu. Ale i tak jest super.

Sara- całkeim gotyckich Simek nei lubię. Ale ta jest tylko "częściowo". Ciekawe połączenie słodkiego stylu z gotyckim, tylko jakość tych oczu nienajlepsza, ale na To już nei masz wpływu, poza wyborem innych oczu.

Malwina- śliczna! Podobają mi się te ciepłe kolory, delikatna twarz, do całości pasują piegi i ten naszyjnik... Jak dla mnei najładniejsza Twoja Simka z dotychczasowych.

Pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 26.05.2006, 22:52   #4
Wika
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Isi
Tylko mogłaś dać jeszcze zęby wampira, żeby było ciekawiej, a Ida Nowakowska ma takie na tym zdjeciu.
Chciałam. Ale gra zrobiła mi głupi dowcip i jakimś cudem nie mam ich teraz w grze (tzn. w trybie tworzenia rodziny) :/ Nie zna ktoś stronki, z której mogłabym ściągnąć kły jako akcesoria? Bo mam dosyć niebieskiej cery wampirów i tego, że nie mogą wychodzić na światło, a ząbki mi potrzebne...

stare 27.05.2006, 17:51   #5
Wika
Guest

Domyślnie

Dwie nowe dorosłe simki

Tara (trochę podobna do mojej pani od modernu )

Nana (nie wiem, skąd to dziwaczne imię )

Przepraszam, że znów w Warsztacie. To się więcej nie powtórzy

stare 27.05.2006, 18:13   #6
Frogusia
Guest

Domyślnie

Mi się nawet podoba. Oryginalna uroda Mówię o pierwszej, ale 2 mi już się nie podoba

stare 28.05.2006, 12:37   #7
Uz
Guest

Domyślnie

Uau Fajna ta pierwsza simka, taka... super Bardzo mi się podoba Oólnie to obydwie simki mi się podobają, ale ta pierwsza... Ma w sobie to coś

stare 25.05.2006, 21:39   #8
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

1. Martynika- OMG, tożto potwór, a nie dziewczyna! Skoro tobie się pdoba... 3/10
2. Bianka- no już lepsza, ale też te dające po oczach nebieskie oczka nie są zbyt piękne. 7/10
3. Rozalia- dziwne oczy, dziwne piegi, taka cała jest... dziwna 5/10
4. Marta- śliczna (i przynajmniej normalna ), trochę dziwna długość włosów, wolę takie całkiem długie 9/10
5. Dalia- super, ale te brwi wyglądają jak narysowane w Paincie, takie równiuteńkie 9/10
6. Michalina- cień do powiek mi w niej nie pasuje, skin za jasny (lubię śniade simki), no włosy na upartego mogą być. 6/10
7. Wzór Idy Nowakowskiej- jako wzór jest świetna, ale jako simka to nie podoba mi się jej fryzurka. Nie lubię takich spuszczonych . Wzór 9/10 Simka 7/10
8. Sara- zupełnie nie, nie znajdę w niej nic co mi się podoba
9. Malwina- tu też się rzucają w oczy te równiuśkie brwi, ale nie za bardzo leży mi ta jej fryzura, taka dziwna 7,5/10
Czekam na następne

stare 25.05.2006, 22:16   #9
Wika
Guest

Domyślnie

Następne powinny się pojawić jutro, ale nie na 100%, bo mam (lekko mówiąc) urwanie głowy z zajęciami i możliwe, że się nie wyrobię. Ale postaram się dodać jutro przynajmniej ze dwie simki

stare 26.05.2006, 10:34   #10
karoleczkaaa
Guest

Domyślnie

Sara- ładna, choć nie widzi mi sie gotica w rozowym szaliku poza tym to usta za ciemne....7/10
Malwina-PIĘKNA!!oryginalna uroda, wyglada naprawde super!! 10/10 oczywiscie
:* POzdro

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania