Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.06.2006, 12:58   #1
BlueNati
Guest

Domyślnie

Fotostory takie średnie,zbytnio mnie nie wciągnęło.Wątek z obserowowaniem przez faceta jest już przestarzały i znacznie zjechany,ale ja sama muszę go użyć przy moim fotostory.Ciekawa jest sprawa castingu i średnio tej impry.
Według mnie to takie troche nijakie.No i ma wiele wad:
twój język i błędy.
Na zdjęciu 17 dziewczyna mówi,że tu już sterczy pół godziny,a zdjęcie jest jak IDZIE.Jedna noga jest z tyłu i idzie w charakterystyczny dla Simów sposób.Wyłapałam to od razu.
Na fotce 28 zamawia taksi pod sklep ubrania dla każdego(czy coś w tym stylu,ale nie wiem) i napisałaś tak "ubrania dla każdego.
Brak cudzysłowia.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.05.2006, 19:19   #2
melody13
Guest

Smile

Spoko, będą też nienormalni simowie(tzn.wampiry a może nawet ufole i zombie ale żeby nie przesadzić z tą nienormalnością to wybiorę tylko jedną możliwość) ale to dopiero dużo później. Póki co mogę zdradzić kilka szczegółów z 2 odcinka.No więc w 2 odcinku będą pokazane przygotowania do imprezy u Agaty. Główną bohaterkę będzie śledził facet w czerni. Jakbym się spóźniała z 2 odcinkiem to sorki bo nie wiem czy taki "porządny" drugi odcinek uda mi się zrobić w 5 dni. Obiecuję że w 2 odcinku będą wysokie ściany! Wtedy poprostu się zagapiłam Aha i zrobię co się da żeby was zadowolićAha i jeszcze jedno. Survey robie odcinki po kolei, bo nie mam stałej fabuły. No dobra mam zaplanowany już 2,3 i 4 odcinek.Wiesz chcem yc na bierząco z pomysłami.Poza tym ciężko jest zrobić cały komiks odrazu.Poza tym nie miałabym takiej frajdy co jakiś czas dodawać odcinki

Ostatnio edytowane przez melody13 : 30.05.2006 - 19:22
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.05.2006, 19:28   #3
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Melody13- SuRvEy nie ma tu do końca racji, a może ma, ale źle to ujęła.
Nie musisz całego komiksu robić od razu, właściwie chyba nikt tak do tej pory nie robił.
Po prostu jest zakaz dawania samych zapowiedzi, ale prolog można dać, a przedstawienie postaci raczej też, jeśli jest dość obszerne. W każdym razie widziałam już niejeden prolog w dziale fs, a potem odcinki i na 100% nie jest to zabronione.
Widzę, że zdradziłaś, co będzie w następnym odcinku. Osobiście nie za bardzo to lubię, ale może to tylko drobny wycinek tego, co ma się zdarzyć w odcinku 2.

Pozdrawiam
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2006, 19:03   #4
melody13
Guest

Domyślnie Odcinek 1.

Oto odc.1. Wiem że zdjęcia były kiepskie bo źle je robiłam. Te tutaj są ładne(mam nadzieję)aha i dzięki za uwagi.Postaram się zrobić to lepiej.No to odc.1:

I to narazie wszystko.Odcinek jest krótki ale za to 2 będzie dość długi. Pojawi się za ok.5-6 dni. Zależy mi na dobrej opini więc chcę się postarać.Będzie na co czekać a ja w tym czasie czekam na uwagi!Sorry za krótkie ściany w tym odcinku bo zdjątka robiłam tego samego dnia co zdjęcia do przedstawienia w 2 odcinku będą wysokie ściany!

Ostatnio edytowane przez melody13 : 29.05.2006 - 19:38
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2006, 19:27   #5
Caro'tka
Guest

Domyślnie

Szczerze to może być. Naprawdę nie jest źle. ocenię po grugim odcinku.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2006, 20:08   #6
~~*AngeL*~~
Guest

Domyślnie No no

Nie jest zle napisy raz grube raz ,,chude'' ale wciąga narazie 8/10 podkreslam narazie moze byc lepiej
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2006, 20:16   #7
Darkviolet
Guest

Domyślnie

W sumie ,to nie najgorzej,chociaż oprócz oświadczyn blondynki i imprezy u Agaty nie widzę fabuły -.0
Z fotkami już nie jest źle,ale ścianki są niskie. 6+/10 na zachętę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2006, 20:37   #8
Carina
Guest

Domyślnie

Jak na 1 raz całkiem nieźle
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2006, 21:18   #9
..::CaRmEn::..
Guest

Domyślnie

Na pierwszy rzut oka, fotki są o niebo lepsze ale... nie ma zdjęcia na którym by nie było niskich ścian!! Toż to okropne oO Nie zapominaj o tym... To dość ważne przy robieniu zdjęć, tak samo jak kryształki czy dymki!
Jak narazie to nie było nic ciekawego... Idiotyczne jest to, że koleś oświadcza jej się przez telefon =P Ja bym takiego z okna wyrzuciła =P
Czekam na drugi odcinek.
Pozdrawiam, ..::CaRmEn::..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.06.2006, 15:07   #10
melody13
Guest

Domyślnie 2 odcinek!

Heja! Zapraszam na 2 odcinek "M jak Marzenie". Mam nadzieję że się spodoba!:

To już wszystko! Trzeci odcinek już niedługo!Ah i sorry za ewntualne błędy w dymkach!!!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania