|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Foty są fatalne mam nadzieję ,że je poprawisz ...Fabuła wydję się być ciekawa ,a no i czekam na odcinek...Narazie nie będę dawać szczegółowej oceny może tak około 2,3 odcinka...Życzę udanego fotostory...
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Jakość jest lepsza niż przy przedstawieniu postaci, ale oczywiście niskie ściany przeszkadzają.
Ale skoro potem ma nie być, to nie będę się czepiać.Czcionka jest czytelna, najlepiej wygląda ta pogrubiona. Obrazek nr 3 nie ma numerka, ale mniejsza z tym. Główną wadą jest to, że często nie wiadomo, od którego dymka zacząć czytać. Albo ustaw to tak, żeby było wiadomo i żeby za każdym razem czytało się w ten sam sposób, albo ponumeruj. No i jeszcze jak wcześniej wspomniałam, przydałyby sie spacje po kropkach i przecinkach, bo nie zawsze je dajesz, a wtedy tekst jest nieco "zbity". I te przeciągania w stylu "Prooooooooszę" odrobinę za długie, ale to tylko moje zdanie.Treść- zwyczajna, nie jest źle, nie jest też super. Po prostu życie rodziny. Wszystko jest w porządku, tylko jak wspomniała ..::CaRmEn::.., te oświadczyny przez telefon były nieco nie na miejscu. ![]() Te dymki bardzo dobrze Ci wychodzą jak na takie robione w Paicie- ja bym tak zgrabnie nie umiała domalować brakujących elementów. ![]() Czekam na następny odcinek i mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Teksty i postacie są ok. Mi przeszkadza tylko to, że FS jest o onormalnych simach, ale nie przejmuj się mną
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 15
|
No to najpierw minusy
- na 8 obrazku jest coś takiego jak "jes, jes, jes" raczej YES, YES, YES - oświadczyny przez telefon a nie lepiej osobiście ;-) - zakończenie nie jest takie hmm.... pociągające Teraz plusy: - znaczna poprawa co do jakości zdjęć - robi się ciekawie Ogólnie mówiąc: 6/10 Popracuj jeszcze ale jesteś blizko ideału ;-)
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Fotostory takie średnie,zbytnio mnie nie wciągnęło.Wątek z obserowowaniem przez faceta jest już przestarzały i znacznie zjechany,ale ja sama muszę go użyć przy moim fotostory.Ciekawa jest sprawa castingu i średnio tej impry.
Według mnie to takie troche nijakie.No i ma wiele wad: twój język i błędy. Na zdjęciu 17 dziewczyna mówi,że tu już sterczy pół godziny,a zdjęcie jest jak IDZIE.Jedna noga jest z tyłu i idzie w charakterystyczny dla Simów sposób.Wyłapałam to od razu. Na fotce 28 zamawia taksi pod sklep ubrania dla każdego(czy coś w tym stylu,ale nie wiem) i napisałaś tak "ubrania dla każdego. Brak cudzysłowia. |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Spoko, będą też nienormalni simowie(tzn.wampiry a może nawet ufole i zombie ale żeby nie przesadzić z tą nienormalnością to wybiorę tylko jedną możliwość) ale to dopiero dużo później. Póki co mogę zdradzić kilka szczegółów z 2 odcinka.No więc w 2 odcinku będą pokazane przygotowania do imprezy u Agaty. Główną bohaterkę będzie śledził facet w czerni. Jakbym się spóźniała z 2 odcinkiem to sorki bo nie wiem czy taki "porządny" drugi odcinek uda mi się zrobić w 5 dni. Obiecuję że w 2 odcinku będą wysokie ściany! Wtedy poprostu się zagapiłam
Aha i zrobię co się da żeby was zadowolić Aha i jeszcze jedno. Survey robie odcinki po kolei, bo nie mam stałej fabuły. No dobra mam zaplanowany już 2,3 i 4 odcinek.Wiesz chcem yc na bierząco z pomysłami.Poza tym ciężko jest zrobić cały komiks odrazu.Poza tym nie miałabym takiej frajdy co jakiś czas dodawać odcinki
Ostatnio edytowane przez melody13 : 30.05.2006 - 20:22 |
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 10
|
Melody13- SuRvEy nie ma tu do końca racji, a może ma, ale źle to ujęła.
Nie musisz całego komiksu robić od razu, właściwie chyba nikt tak do tej pory nie robił. ![]() Po prostu jest zakaz dawania samych zapowiedzi, ale prolog można dać, a przedstawienie postaci raczej też, jeśli jest dość obszerne. W każdym razie widziałam już niejeden prolog w dziale fs, a potem odcinki i na 100% nie jest to zabronione. Widzę, że zdradziłaś, co będzie w następnym odcinku. Osobiście nie za bardzo to lubię, ale może to tylko drobny wycinek tego, co ma się zdarzyć w odcinku 2. ![]() Pozdrawiam
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|