|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Sorry, ale nie podobają mi się.
Klara Dziwak Ta jest wręcz paskudna. Wyglada jak mały wystaraszony ptak posmarowany samoopalaczem. Samantha Namolna Ma jakis dziwny nos, jedyna ładna w niej rzecz to błyszczyk. Alicia King Wszystkie twoje simki maja jakiś dziwny dzióbek i wąską twarz. Ta też. Nie podoba mi się to. Aldona Jamaica Znów dzióbek i wąska twarz. Do tego jakas płaska fryzurka. Amelia Jamaica Znów dzióbek i wąska twarz ![]() Najlepiej wyszła Ci chyba Alicia King, ale żebu simki były ładne to musisz dużo zmienić. A moze to kwestia gustu. |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rzeczywiście każda z nich ma w sobie to "coś" lecz niestety nie jestem fanką takich kościstych twarzy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Joanna Crystal, matka pracująca:
![]() Kate Crystal, cudowne dziecko ![]() ![]() ![]() Jessica Crystal, siostra Joanny, bardzo nieśmiała... Jest weterynarzem: ![]() Oceniajcie, zniosę każdą krytykę ![]() Edit: Joanna i Kate są podobne, bo to matka i córka ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Kaziiiczek : 01.06.2006 - 16:44 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dwie pierwsze simki mają troche podobne do siebie fryzury...
Joanna : nie przepadam za tą fryzurą, ale jak tobie sie podoba, to ok ![]() ![]() ![]() Kate : ładna, ma taką... jakby to ująć ![]() ![]() Jessica : dziwne brwi. A właściwie kształt. Fryzura nie przypadła mi do gustu. Ładna twarz... 6,999/10 xD no dooobra... 7/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wszystkie są ładne - bardzo do siebie podobne.
Aha. Dało by się jakoś dać Kate do ściągnięcia? ![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
no eejjj jest duza poprawa!!ostatnia simka najbardziej mi sie podoba, jest śliczniusia!!ooooggggrrrooommmnnnnaaa poprawa i gratulacje;p
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
jak zobaczyłam KAZIMIERE to pomyslałam sobie: Celine Dion
![]() ![]() ![]() PS. Podajce strony ze szminkami! please! |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
no, na smutasa to ona nie wygląda. przesympatyczna. :)
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|