|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak się podoba me Fs? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 15.63% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
14 | 21.88% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
9 | 14.06% |
2 gwiazdki - Zgroza |
13 | 20.31% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
18 | 28.13% |
Głosujących: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#61 |
Guest
|
![]()
No jest minimalna poprawa w odcinkach. Ale ogólnie trochę słabo. Nie mogę zrozumieć znacznej ilości tekstu i cięzko mi się połapać. Stawiam ocenę: 4/10 czyli 3 gwiazdki- za poprawę w porównaniu do poprzednich fs, inaczej by były tylko 2 gwiazdki.
No cóż... Pozdrawiam ![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Guest
|
![]() Cytat:
o dziwo przeczytałam jakoś. wiele błędów jest... i szczerze mówiąc nie zbyt mi się podoba, ale piszesz coraz lepiej :) |
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
kolejny odcinek w czerwcu. Nie ma ostatnio czasu na tekst a tym bardziej na fotki ;p.I musze też jescze dom wybudować więc kolejny odcinek około 10 czerwca. Wszystko się teraz rozkręci i dowiecie się dlaczego Fs nosi taki tytuł.
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() ![]() - Ani drgin bo strzele - powiedziała przerażona Wolly Chłopak nawet nie przestaszył się podchądzadz krok w krok. Myślałam dlaczego Flora uciekła. Ja taki tchórz a nie uciekłam. - Ha! Co zrobisz jak się mnie boisz? - Strasznie hihotał David Wolly ani drgnęła. Po chwili upadła. - Wolly, Wolly! - Próbowałam ją obudzidż Jednak nie wstała. Popatrzyłam na drzwi. A tu.... Flora z jakąmś polincjąntką. W czarnych włosach wyglądała pięknie. - Oooo David co za nie mila niespodzianka - powiedziała policiantka Już wiedziałam kim jest ta policjantka jego siostrą. - Tylko mnie się boisz myślilsz że młodsza siostra cię zabije? David szedł krokiem do tyłu. - Yyy jak to ty żyjesz? Yy. Jego siostra złpała się za głowę a potem wycelowała pistolet prosto w głowę. Była pewna śmierci brata ale przeżył. ![]() 9 lat pózniej. Widać było żył. Ale to był już koniec z nim i mojego 12 letniego życia. To był rok 1997wszystko dobrze pamiętam jako już 21 kobieta miałam swój dom. Zrobiłam się inna zupełnie inna. Dziś postanowiłam zaprosić Florę i Wolly ale nie wiedziałam że bedzie znów przygoda. Kiedy Flora i Wolly przyszły powiedziały smutną historie. - Don trafił do więzienia na 5 lat - powiedziała Flora Załamałam się że będę przeżywać znów zły związek. - Ale jak? - spytałam się troche dziwnie - No tak - odpowiedziała Wolly Byłam zła za taką odpowiedż. - podobno zabił Davida - z ulga powiedziała Flora ![]() Prawie zędlałam. - Dam wszystko abyś była scześliwa! - powiedziała Wolly - Gdybyś nie ty nie miałabym nikogo tylko siedziała zawsze sama! - Ja też dam pieniądze na kaucje dla Dona! - powiedziała Flora - Och dziewczyny. - odpowiedziałam iprzytuliłam się do nich Zatrzymałam je jescze na godzinę gdzie porozmawiałyśmy o dobrych chwilach. - Wiem ! - odezwałam się - Wszystko było opisane na "TvSim". - dodałam Flora wyskrzywiła się. Chyba się ten plan się nie podobał. - No więc tak - powiedziałam Na początku jest ochroniarka niech Wolly udaje repotterke żeby odwrócić jej uwagę a wtedy my wejdziemy. Potem jest wielki basen ale jeżeli ktoś nim popłunie zacznie wyć alarm więc ja co mam nagrodę w skoku w dal przeskocze. A tam dlaej podam ręke Florze. A jak dam pomiegniemy do celi ale będzie tam ochroniaż Flora z swoją urodą odciagni go od patrzenia. A ja pogadam z Donem. Ok? Flora dziwnie spojrazała ale nagle 2 głosy powiedziały - Tak! - Yyyyy a jak wpadniesz do wody? - zapytała Flora - Nie wpadnę! A jeżeli coś wyciągniągniesz mnie. - Ale będzie alarm i tak nas złapią? - No to pogadam i tak z Davidem. - Chora jesteś - śmiała się Wolly Nagle cała trójka się zaśmiała Telefon dzowinił a oczywiście musiłłam żarłoką chipsy przynieść. - A napój - spytała Wolly Już tego nie słyszam no może nie chciałam i odebrając telfon słyszałam głos. - Przyjdż Marcelino! To ja twoja ciocia! Pojechałam taksówką z Florą Wolly musiała iśc się uczyć. Wszedłam do domu. - Buuuu - coś mnie dotkeneło i tak krzykneło - Hahaha - śmiała się Flora - Śmieszne -powiedziałam oburzona - Marcelino powiem ci prawdę o Davidzie i twojej matcę. Kobieta wyjeła zdjęcie z Davidem i jej matką. ![]() CDN |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Powiem szczerze, że z wielkim trudem dobrnęłam do końca tego odcinka...
Mam wrażenie, że zamiast się polepszać to Ty robisz coraz więcej błędów ![]() Na początku chciałeś zrobić "super" akcję, z tym zabiciem tego brata, ale wszystko popsułeś tymi literówkami... ich jest tysiące! np. "drgin", "podchądzadz", "jakąmś", "polincjąntką" itd. ale są też błędy typu: "hihotał" zamiast "chichotał", "zędlałam" zamiast "zemdlałam" - o tym już ci powtarzałam chyba przy ostatnim odcinku, ale jak widze Ty nietraktujesz niczyich uwag poważnie =/ Dlatego uważam, że ten odcinek był bardzo kiepski i jak już mówiłam - ledwo go przeczytałam. W każdym razie jedyne co mi się podoba to plakat i ewentualnie zdjęcie 2 i 3, bo pierwsze jest fatalne ![]() Nie powiem, że czekam na kolejny odcinek, chociaż jak będzie to pewnie go przeczytam. Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Sory nasepnym razem zrobie w wordzie
|
![]() |
![]() |
#67 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
jakoś przyczytałam ten odcinek...ale dalej mi się nie podoba xD to tyle *_* 8/10 no bo fabuła jakaś jest :P |
||
![]() |
![]() |
#68 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odcinek zaczyna się błędem...
Ani drgin bo strzele (a przecież wiesz, jak się to pisze, bo napisałeś potem "drgnęła") a potem jest tych błędów/literówek jeszcze więcej. ![]() Rzeczywiście, przydałoby się wrzucić do Worda. Pochwalam, że napisałeś tyle tekstu, pod tym względem jest dobrze, że Twoje fs jest bardziej rozwinięte (kiedyś dawałeś kilka zdań i koniec), ale momentami trudno się połapać. ![]() Ładny plakat, a fotki nie wszytskie mi się wyświetlają, ale dobre. ![]() Czekam na kolejny odcinek. ![]()
Ostatnio edytowane przez Isi : 01.06.2006 - 14:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Byk na byku. Dużo tych błędów, naliczyłam się całkiem sporo literówek, błędów ortograficznych i stylistycznych... Przez te literówki nie czyta się zbyt dobrze. Lecz teraz zrozumiałam całość. Jest długa i dość ciekawa. Zdjęcia jak zwykle dobre...
Czekam na kolejny odcinek twego fotostory. ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Cóż, widać, że jesteś bardzo młoda. To przykre, bo piszesz bardzo słabo i nie zasługujesz na wysoką ocenę. Z drugiej strony, patrząc na Twój wiek, podziwiam Cię. Nie chodzi mi o to, że piszesz zaskakująco dobrze, jak na ośmiolatkę, ale raczej o jakoś zdjęć, no i że w ogóle potrafisz amieścić FS na forum. Daję Ci 5/10, ponieważ uwzględniam Twój wiek.
P.S. Pamiętaj o interpunkcji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|