Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.06.2006, 09:53   #1
karolcia_1995
Guest

Sad

Ja też mam 1 a raczej 2 pytanka

1) Czy wskaźnik nauki (znaczy ile sim sie nauczyl na wykladach) powinien rosnąc na czerwono bo mi jak wrocilam z wykladu zrobil siem czerwony ????

2) Jak moja siostra weszla do wewrony to pojawil siem komunikat ze werona potrzebuje szkoly wyzszej ona nacisnela ze nie chce mie tej szkoly i czy to znaczy ze juz w ogole w weronie nie bede mogla grac tzn.nie bedzie juz akademikow?????
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.06.2006, 10:38   #2
Lea
Guest

Domyślnie

1. Tak, dopoki nie osiagnie minimalnego poziomu (tego zaznaczonego poprzeczna kreska) wskaznik rosnie na czerwono. Jak go minie wowczas bedzie zielony
2. Nie Jak zdecydujesz sie ze Weronie jest juz potrzebna szkola wyzsza klikasz na ten znaczek uczelni w lewym gornym rogu i bedziesz mogla czy sobie wybrac czy stworzyc nowa..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.06.2006, 10:45   #3
karolcia_1995
Guest

ThumbsUp

Cytat:
Napisał Lea
1. Tak, dopoki nie osiagnie minimalnego poziomu (tego zaznaczonego poprzeczna kreska) wskaznik rosnie na czerwono. Jak go minie wowczas bedzie zielony
2. Nie Jak zdecydujesz sie ze Weronie jest juz potrzebna szkola wyzsza klikasz na ten znaczek uczelni w lewym gornym rogu i bedziesz mogla czy sobie wybrac czy stworzyc nowa..

dzieki lea a ja juz myslalam ze zabije moja siostre .................i dzieki z tym wskaznikiem bo myslalam ze rosnie na czerwono ba mam zaleglosci
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.06.2006, 11:18   #4
Zielak6428273
Guest

Domyślnie

u mnie powyzej tej kreski jest bialy a nie zielony to jak bediesz miec bialy zamiast zielonego to tez sie nie przejmuj
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.06.2006, 10:04   #5
karolcia_1995
Guest

Smile

Cytat:
Napisał Zielak6428273
u mnie powyzej tej kreski jest bialy a nie zielony to jak bediesz miec bialy zamiast zielonego to tez sie nie przejmuj

wlasnie widzialam bo jestem na 2 roku i tak mysle czemu jest bialy a nie zielony ale jdnak zdalam ....... dzieki za to ze napisales........
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2006, 11:14   #6
iranuriela
Guest

Domyślnie

Mam moze glupie pytanie..gram od niedawna i nie mam zielonego pojęcia jak kupic telefon komórkowy..Niby jest napisane w automacie do kupowania blabal..ale co to ten AUTOMAT? Prosze o wskazowke jak dla idioty, bo naprawde jest do dla mnie orzech nie do rozgryzienia
Z gory dziekuje
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2006, 12:02   #7
Chocolatté
Guest

Domyślnie

automat jest niebieski, stoi na paracelach publicznych (nie wszystkich!). klikasz na niego, wybierasz 'kup...' i pokazuje Ci się takie okienko - MP3, komórka i gra przenośna. klikasz na komórkę, Sim wkłada kasę i masz komórkę. :)
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania