Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.06.2006, 07:46   #1
Kati_Simka
Guest

Mad

W przeliczeniu na nasze polskie złote ma kosztować 136 zł,a więc tyle samo co podstawowa wersja gry.Ma wprowadzić do gry dużo nowych interakcjii i pzredmiotów dotyczących zwierząt,akcesoriów pielęgnacyjnych i dekoracyjnych dla simów.

Wiem, trochę dużo... :/ A wy co o tym myślicie?? Bo mi się zdaje, że cena teg dodatku nie powinna być wyższa od gry podstawowej... To bez sensu =/
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.06.2006, 10:43   #2
Agita
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kati_Simka
W przeliczeniu na nasze polskie złote ma kosztować 136 zł,a więc tyle samo co podstawowa wersja gry.Ma wprowadzić do gry dużo nowych interakcjii i pzredmiotów dotyczących zwierząt,akcesoriów pielęgnacyjnych i dekoracyjnych dla simów.

Wiem, trochę dużo... :/ A wy co o tym myślicie?? Bo mi się zdaje, że cena teg dodatku nie powinna być wyższa od gry podstawowej... To bez sensu =/
No jak ja zobaczyłam ile to będzie Euro kosztowało to mi szczena opadła, ale mam nadzieję, że w złotych "Petsy" będą kosztowały tak jak inne dodatki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2006, 12:54   #3
ktosia93
Guest

Domyślnie

co wy ja bylam pewna ze bedzie kosztowac tyle co pozostale czesci czyli cos kolo 79 zl no coz nawet jak beda drozsze to petsy musze sobie kupic ;] jak wyszedl wb i pojawily sie wiadomosci o akcesoriach ordzinnych to stwierdzilam ze juz nie bede kupowac simsow dopuki nie wyjda zwierzaki ;]... nie moge sie doczekac nowych info o tym dodatku !!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2006, 13:27   #4
x_tina
Guest

Domyślnie

Oczywiscie, ze ten dodatek nie bedzie kosztował więcej niż 100 złotych.
To nie działa w taki sposób, że gra kosztuje w Niemczech 34euro to w Polsce bedzie kosztować 34*4.
Wiec jak myslisz, dlaczego Niemcy, ktorzy mieszkają blisko granicy kupują gry w Polsce?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2006, 17:05   #5
Agita
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał x_tina
Oczywiscie, ze ten dodatek nie bedzie kosztował więcej niż 100 złotych.
To nie działa w taki sposób, że gra kosztuje w Niemczech 34euro to w Polsce bedzie kosztować 34*4.
Wiec jak myslisz, dlaczego Niemcy, ktorzy mieszkają blisko granicy kupują gry w Polsce?
Też uważam, że to nie wyjdzie tak drogo, ale inne dodatki wcześniej kosztowały mniej niż 34 euro.
Zresztą pożyjemy, zobaczymy...do września niedaleko.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2006, 18:18   #6
ktosia93
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Agita
Też uważam, że to nie wyjdzie tak drogo, ale inne dodatki wcześniej kosztowały mniej niż 34 euro.
Zresztą pożyjemy, zobaczymy...do września niedaleko.

jak nie daleko, dla mnie to straasznie daleko ... juz nie moge sie doczekac tych simsow!!
a tak apropos bo ja do tylo z wiadomosciami o glamour (wiem ze tu o nich nie mowimy...) ... ale moglby mi ktos jakies zdj. podeslac jesli takie sa ??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2006, 19:03   #7
filipw3
Guest

Domyślnie

ktosia takich nie ma
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania