|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A teraz zdjęcia z ciąży mojej simki
![]() Powiększa się brzuszek [IMG] ![]() Poród [IMG] ![]() I się chłopczyk narodził o imieniu Michał [IMG] ![]() P.S. Sorki za jakość zdjęć... są troszke nie wyraźne... ale takie miałam. P.S.2 Jeśli jest coś nie tak to też przepraszam...ale nie umiem zbytnio dodawać zdjęć na forum. Pozdrawiam ![]() Edit: Co zrobić żeby nie było tego napisu: border=0> ![]() Ostatnio edytowane przez mysia_13_ : 18.06.2006 - 19:18 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oto simka ze skrzyni rodzin doliny niezbędnej Janina Obraz/Okno - nie wiem
![]() Ps.Simka ta jest w dodatku Czas wolny ![]() Dziecko ma z Mateuszem Obraz/Okno ![]() Wymioty ciążowe; ![]() Uploaded with ImageShack.us Poród: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Po porodzie: ![]() Uploaded with ImageShack.us Urodziła (moje pierwsze w simsach) bliźniaki! Jedno z dzieci nie uchwyciło się na kamerze i leży na ziemi(tymczasowo)! ![]() Ostatnio edytowane przez Psychosis : 28.12.2010 - 22:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No więc narazie zrobiłam tylko dwa zdjęcia simki w ciąży
![]() ![]() Przyszły tatuś próbuje nawiązać kontakt ze swoim nienarodzonym (jeszcze ![]() ![]() A tutaj głaszcze brzuszek swojej żony. Edit: Dodaję jeszcze parę zdjęć innej simki: Z ojcem dziecka: ![]() ![]() Poród: ![]() ![]() ![]() Urodziła się śliczna Maggie: ![]() ![]() PS. Przepraszam, że wszystkie zdjęcia są zrobione w tym samym domu i w tym samym pomieszczeniu ![]() Ostatnio edytowane przez Mademoiselle : 02.07.2006 - 09:57 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 13
|
![]()
Moja simka jest obecnie w ciąży. Zaniepokoiło mnie jednak to, że jak na drugi (simowy) dzień ciąży jest on za wielki. To jest pierwszy dzień gdy simka ma brzuszek. Jak grałam wcześniej to jedna simka, która urodziła bliźniki miała dużo mniejszy brzych. Zamieszczam fotke.
![]() Ostatnio edytowane przez Iminashi : 01.06.2007 - 14:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A to moja simka w ciąży.
Mam dla was taką ciekawostkę kiedyś urodziły mi się trojaczki, a bliźniaki rodziły mi się wiele razy i to poklei w kolejnych rodzinkach ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowane przez Lavenda1 : 12.06.2007 - 13:02 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |