|  26.06.2006, 10:31 | #2 | 
| Guest 

|   

I jeszcze: -butelek piwa, alkocholi -puszek z napojami gazowanymi -brudnej, ,,rozklapcianej'' sofy | 
|   | 
|  26.06.2006, 11:13 | #3 | 
| Guest 

|   

SKOńCZCIE WSZYSCY PISAC POSTA POD POSTEM! JUZ WIDZE NASTEPNY PRZYKLAD!!!!!!!!  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  xP  xP  xP  xP  RYCHU! JAK NIE WIDZISZ TO SOBIE KUP OKULARY! JEST COS TAKIEGO JAK EDYTUJ!!!  xP  xP  xP  xP  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:
		 | 
|   | 
|  26.06.2006, 12:01 | #4 | 
| Guest 

|   

Ja już noszę okulary ale masz prawo tego nie wiedzieć Damiano. xP  xP  xP  xP  xP
		 | 
|   | 
|  26.06.2006, 12:10 | #5 | |
| Guest 

|   Cytat: 
   | |
|   | 
|  26.06.2006, 13:27 | #6 | 
| Guest 

|   

Chłopaki loooz !!  To nie temat do kłutni, ludzie się mylą i nic na to nie poradzą Damiano, a Rycho może jest tu nowy i sie dopiero uczy :con: Kiedy nie wie sie czegoś to sie nie wyżywa  Dobra, dobra... Poprostu chciałam powiedzieć tylko : spokojnie   | 
|   | 
|  11.07.2006, 20:48 | #7 | 
| Guest 

|   

OK. Ja Jestem spokojna.   :wacko:  :wacko:
		 | 
|   | 
|  11.07.2006, 20:51 | #8 | 
| Guest 

|  Łeeeeeeeeeeeeee 

heheh ale wy macie problemy, a ty zamiast alkohli poszukaj dragów   o wlasnie gdzie znajde bongo do zioła pomozcie  p/s ziolo juz mam sciaglem z chinskiej strony ale za to ja za ciecie sie przedzieralem przez chieroglify łeeeeeeeeeee Ostatnio edytowane przez gmover : 11.07.2006 - 20:52 Powód: bląd | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |