|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
A ja mam, ja mam "nową nowinkę"
![]() "Nadchodzący dodatek The Sims 2: Pets (Zwierzaki) wprowadzi nowy system malowania obrazów przez naszych simów. Będziesz mógł wybrać, jaki obrazek znajdujący się w specjalnym folderze ma zostać namalowany, dzięki czemu twój sim będzie mógł mieć na ścianie twój portret lub unikalny plakat z Chuckiem Norrisem ;-)" Tekst pochodzi z: http://www.simsy.net/, są tam także dołączone 3 zdjęcia
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ale to nie jest "nowa nowinka", bo raczej już wszyscy o tym wiedzą... od dawna.
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
"Jak podaje serwis Capital Sims już za tydzień firma Electronic Arts oficjalnie potwierdzi prace nad dodatkiem Pets. Dodatkowo już między 12, a 14 lipca ma się odbyć konferencja prasowa, na której zostanie pokazany owy dodatek."
Wiadomość pochodzi ze strony www.simsy.pl i została napisana dzisiaj czyli jescze tydzień oczekiwania przed nami .
Ostatnio edytowane przez Agita : 06.07.2006 - 11:37 |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
W takim razie nie wiadomo dokładnie kiedy pojawi się dodatek?
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Przeczytałam gdzieś (zapomniałam gdzie), że simsy2 pets będą na konsole, a jak dotąd tylko podstawowa wersja została nanie wydana (tak mi się zdaje)...
Czyli ten dodatek może działać samodzielnie? Jeśli tak to chyba cena mogła by przekraczać cene innych dodatków... Co o tym myślicie? Ostatnio edytowane przez Aliish777 : 09.07.2006 - 22:47 |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
nie, dodatek to dodatek, nie będzie działał oddzielnie! :fist:
|
|
|
|