|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba Ci się moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 57.14% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
9 | 32.14% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 7.14% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać! |
1 | 3.57% |
Głosujących: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
W końcu udało mi się zrobić drugi odcinek
![]() Życze miłego czytania! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chcecie wiedzieć co będzie dalej? Czy Madzia przełamie strach i będzie walczyć o Adama? O tym w następnym odcinku! Już wkrótce! ![]()
![]() |
#13 |
|
![]()
No więc:
Komiks jest estetyczny, wszystko bardzo dobrze wygląda i przyjemnie się ogląda. Teksty dobre, nie ma żadnych błędów i niedociągnięć. Tematyka... Jestem ciekawa, czy Madzia będzie walczyć o Adama (pewnie tak ![]() Ale uważam, ze ten podział na biednych i bogatych jest trochę za mocno zaznaczony. Np. w opisie Darka jest: Nie lubią go tylko bogaci simowie. Nie bardzo rozumiem, czemu nie lubią go bogaci Simowie, i czy wszyscy bogaci go nie lubią, a wszyscy biedni lubią? To jakaś reguła? Albo to trochę dziwnie zabrzmiało: Nie uznaje marginesu społecznego, bo dla niej to nie są ludzie, a zwierzęta. Nie, że takie podziały nie mogą byc, bo w życiu też przecież różne są, ale Twoje fs wydaje mi się takie "życiowe", a ten aspekt jest przejaskrawiony. ![]() To była tylko taka mała uwaga, reszta jest w porządku, dymki po kolei, na zdjęciach z imprezy widac trochę nieba nad ścianami i czasem jak ktoś krzyczy to ma zamknięte usta, a tak poza tym wszystko dobrze. ![]() Czekam na kolejny odcinek, ocenę dam może po odcinku 4. Pozdrawiam
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Noo bardzo fajny komiks,zresztą uwielbiam komiksy oczywiście 10/10, nie moge sie doczekać kolejnego odcinka.Pozdro dla wszystkich!!!!! :*
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Tak, misiek, wiem. Przeniosłabym się tam... tylko dużo roboty jest z zamieszczaniem zdjęć, a tam musialabym to robić na nowo. Jestem na to zbyt leniwa
![]() ![]()
![]() |
#16 |
|
![]()
Niezapominajka, jest tam dział na komiksy.
![]() ![]() A obrazków nie musisz wstawiać od nowa- wystarczy, że tu, na tym forum klikniesz na poście z odcinkiem "EDYTUJ" i zobaczysz cały kod odcinka- wystarczy skopiować i wkleić do posta na nowym forum i będzie. ![]() Pozdrawiam Edit- Kluseczko, można dawać i tu, i tu.
Ostatnio edytowane przez Isi : 15.06.2006 - 08:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Nie dawaj na simsweb... Proszę... Nie rób mi tego... :-(
|
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Dzięki Isi
![]()
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Eee...
![]() Uznanie w niebie ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|