|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Śliczne i nawet wiem skąd ściągnełaś niektóre dodatki
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Noom... kataryna1 ma racje....
Z daleka jakoś dziwnie, ale jak jest przybliżenie to ladnie Tylko ja na twoim miejscu dała bym inny piasek... Taki bardziej żeczywisty
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
ta plaża to jedna wielka monotonia ..musisz wkładać w swoje budowle wiecęj pracy jedyny plus to zachód słońca i oprócz tego to mi sie nic nie podobało tak więc ocena 2/10
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Moja ocena : 5/10.
Moim zdaniem za bardzo schematyczna. Brak dzikości, takiego wakacyjnego chaosu .Wszytsko ustawiane według reguł (co ileś krateczek ).Ta 5 za pomysł na ciekawy wypoczynek dla simów i za jedolity "havana " charakter parceli.pozdrawiam
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
6/10 Dlatego że przydało by się troche więcej dodatków na tej plaży a morze powinno być większe. No i piasek inny.
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Faktycznie, z daleka wygląda okropnie. Zaś z przybliżenia już coraz lepiej. Mnie również nie podoba się brak chaotyczności.... Wszystko według planu.
Podsumowując: - widok ogólny 5/10 - poszczególne elementy 5/10 - dodaki i detale 7/10 - roślinność 4/10 ![]() Razem: 21/40 Czyli 3+ PS: Mile widziany jest rewanż w postaci ocenienia mojego domku... :wacko: |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|