|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Galazek czy mi się wydaje czy ty się mądrzysz?
![]() ![]() Ja i tata byliśmy dobrymi przyjaciółmi ![]() Od kiedy zostałam gwiazdą naprawdę mi się nudziło, wzywałam striptisera...miałam przecież tyle pieniędzy. ![]() ...tan akurat był przystojny... ![]() Bardzo mi się podobał....teraz wiem, że chce mieć kogoś sobie bliskiego... ![]() Postanowiłam zatrudnić kamerdynera, by z nim czasem poplotkować! Było to dość żałosne, ale on okazał się fajny ![]() ![]() Jedyną bliską mi osobą, była narazie tylko kobieta....Marilyn Monroe. ![]() Często chodziłyśmy razem na sushi. ![]() Rozumiałyśmy się bez słów! ![]() Od pewnego czasu(sława), na krok nie odstępowali mnie fanatyczni fani ![]() Postanowiłam dać ogłoszenie w gazecie, iż szukam ochroniarza, nie wszystko można załatwiać za pomocą magii ![]() Kandydat nr.1 zjawił się po godzinie od wydania ogłoszenia. Przyniósł kwiaty! Nie cierpię takich kwiatów! Odpada! ![]() Kandydat nr.2 zrobił to samo, więc udawałam, że nie ma mnie w domu! ![]() Kandydat nr.3, przyznam, że od razu wpadł mi w oko! Taki przystojny...i elegancki! To jest to! ![]() Był podrywaczem i to mi się w nim właśnie najbardziej podobało...był taki sexy. ![]() ![]() Bardzo go polubiłam, ale wszędzie musieli za mną chodzić rodzice. ![]() Od tej chwili był ze mną wszędzie.... ![]() ...nawet przy kupnie bielizny. ![]() Gdy nam się nudziło zapraszał mnie na kolację, był taki szarmancki... ![]() ...przy nim wreszcie czułam się bezpiecznie. ![]() W końcu zrozumiałam, że go kocham...wiem też jednak, że on ma już dziewczynę...ale jestem przecież czarownicą! ![]() Postanowiłam zwabić ją do siebie i ....delikatnie porozmawiać, ale gdy zobaczyłam kwiaty w jej ręcę postanowiłam, że ona... ![]() zginie śmiercią tragiczną! ![]() Usunęłam ślady po zabójstwie i mogłam być szczęśliwa! ![]() Akurat przechodził koło mojego domu, więc chciałam go pocałować, ale on mnie odepchnął! ![]() to jeszcze nie koniec.... nie wiem jak u was ale u mnie sie nie wyswietla wszystko przez interie postaram sie to zmienic... |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|