![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
a moze to zalezy od jedzenia a dokladniej jesli chcesz miec kogos z blizniat to np musisz jesc duzo spaghetti czy jak to tam sie pisze to urodzi ci sie chlopczyk a jak cisteczka to dziewczynka labo na odwrot wiec jesli chcesie miec blizniaki to tzeba jesc spaghetti i cisteczka
![]() ![]() (sorry za orty ale w szwecji zyje i zapominam ortografie) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Mi w jednej rodzinie już 3-ci raz urodziły się bliźniaki
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Ja mam jeden niezawodny sposób na bliźniaki. Zawsze gdy chcę mieć dwoje dzieci staram się tak aby simka miała zawsze na max głód. Musi być cały czas zielony pasek. Wtedy rodzą mi się bliźniaki. Ostatnio nawet staram się aby simka miała tylko w połowie głód bo nie chce mieć już ich mieć.
|
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
U mnie prawie zawsze w każdej rodzinie są bliźniaki! Niczym nie karmie mojej simki bo to z tym żarciem to bzdura. Poprostu u mnie pierwsza ciąża to 1 bachor (jak zrobie 2 razy bara bara to może i za 1 razem bliźniaki), a druga to (b.często) są bliźniaki. Jak chcecie z deka inny, troche nieprawdziwy sposób to możecier zrobić takie 'symulowane bliźniaki. T jest tak:
1. Zachodzisz simką w ciąże 2. jeśli chcesz mieć jakąkolwiek szansę że nawet w naszym "procesie" symulacyjnym za 1 razem będą bliźniaki to zrób jeszcze raz po zajściu w ciąże bara-bara w łóżku lub w wannie 3. Jeśli simka urodzi od razu bliźniaki to nie patrz na dalsze punkty b o bez sensu(no chyba że chcesz symulowane trojaczki) 4. Wpisz kod aging off(później aging on żeby włączyć ponownie starzenie) 5. Zajdź ponownie w ciąże(jaką chcesz drogą ale tu polecam naturalną a nie tą z kodu boolprop testingcheatsenabled true bo u mnie zwykle wtedy są właśnie naturalne bliźnaiki!) 6. Czekaj do porodu(jak chcesz możesz przyspieszyć ciąże) 7. Jeśli poprzednio miałeś 1 bachorka to mazs symulowane bliźniaki a jeśli miałeś 2 to masz symulowane trojaczki Tym sposobem symulacyjnym można mieć trojaczki,czworaczki w ogóle ile tam chcesz..... U mnie się prawie zawsze jak bliźniaki to rodzą chłopiec i dziewczynka. Ostatnio tylko (przy dwóch ostatnich ciążach bliźniaczych) w jednej rodzinie miałam 2 chłopców a w innej 2 dziewczynki! Mam nadzieję że pomogłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
JA nic nie robię i mi się Bliźniaki prawie za każdym razem rodzą...
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Ja ostatnio to miałam wylew bliźniakow po zainstaolwaniu WB w
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Mi się bliźniaki trafiły 2 razy. W obu przypadkach był chłopiec i dziewczynka.
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
miałam ślodką rodzimkę podobną do doktorka i tej jego dziewczyny (lost)
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Mi nigdy w simsach naturalnie bliźniaki się nie urodziły
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |