Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.07.2006, 09:20   #1
krolik1995
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kati_Simka
Tłumaczenie Chatu możecie znaleźć tu -> http://forum.simsweb.pl/showpost.php...95&postcount=1
Ale się naczytałam...No ale super!! Jak dla mnie będzie to najlepszy dodatek Kocham zwierzęta. Super że będzie można je sprzedawać Już nie mogę się doczekać!!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.07.2006, 09:54   #2
Kati_Simka
Guest

Grin

Tak... Szkoda tylko że nie będzie nowej dzielnicy... Ale ten park może okaze się zdolny do użytku... Macie już jakieś plany co do TS2P ??
Ja zrobię nową rodzinkę (zawsze, gdy jest nowy dodatek tak robię) i będzie tylko jedna osoba. Stworzę też szczeniaczka, płci żeńskiej i nazwę Icy (husky) lub Kleosia(doberman). Pies ten będzie rasy husky lub doberman. Do tego jeszcze kociak, szaro-biały, płci męskiej. Nazwę go Popo - sentyment do mojego kota z trzema nogami i bez ucha ;( i może dodatkowo jeszcze drugi kot, długowłosy, płci żeńskiej - Balbina, też sentyment, do kota perskiego, który został ogolony ponieważ się "sfilcował" Moje małe biedactwa ;]
A wy macie już jakieś plany?? Bo ja wiem tylko, że stworzę taką rodzinkę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.07.2006, 10:09   #3
krolik1995
Guest

Smile

Cytat:
Napisał Kati_Simka
Tak... Szkoda tylko że nie będzie nowej dzielnicy... Ale ten park może okaze się zdolny do użytku... Macie już jakieś plany co do TS2P ??
Ja zrobię nową rodzinkę (zawsze, gdy jest nowy dodatek tak robię) i będzie tylko jedna osoba. Stworzę też szczeniaczka, płci żeńskiej i nazwę Icy (husky) lub Kleosia(doberman). Pies ten będzie rasy husky lub doberman. Do tego jeszcze kociak, szaro-biały, płci męskiej. Nazwę go Popo - sentyment do mojego kota z trzema nogami i bez ucha ;( i może dodatkowo jeszcze drugi kot, długowłosy, płci żeńskiej - Balbina, też sentyment, do kota perskiego, który został ogolony ponieważ się "sfilcował" Moje małe biedactwa ;]
A wy macie już jakieś plany?? Bo ja wiem tylko, że stworzę taką rodzinkę.
Ja zrobię siebię i mojego chłopaka (oczywiście wirtualnego chłopaka bo ja mam 10 lat więc nie mam takiego) I będę miała:
-Psy:
Goldena retrivera
White .......terriera (nie znam jego pełnej nazwy ale przynajmniej wiem jak wygląda)
-Koty:
Będę miała ale nie wiem jaką rase.
Moje zwierzaki będą się rozmnażać i jak kupie Wielki Biznes to będę je sprzedawać. (Wie o tym każdy kto czytał czat na temat petsów.
HAU!HAU!HAU!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.07.2006, 16:01   #4
Angeo
Guest

Domyślnie

Poprostu cudo! ;D Skręca mnie z przejęcia ^^
Moje plany... zrobienie nowego sima :] (przed tym tymczasowe usunięcie dodatków) a potem zrobienie piesków przypominające maltańczyki i jakieś większe pieski typu dog i kot perski ^^ Żeby od razu zapoznać się z zachowaniami tych dwóch gatunków zwierząt.
Oczywiście zakupie w dzień premiery, kiedy ona właściwie jest??

I pytanie...

Czy ta gra pójdzie na:
Procesor: AMD Athlon 2500Ghz+ (ustawione 1470 GHz)
RAM: 512 MB
Karta graf.: GeForce 5200 128mb
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.07.2006, 16:10   #5
Agita
Guest

Domyślnie

Gra wyjdzie 17 października.
Ja napoczątku zrobie sobie Małżeństwo z córką (nastolatką lub małym dzieckiem) planuje zrobić rodzinie odrazu 1 psa i 1 kota najlepiej dalmatyńczyka i jakiegoś rudego dachowca.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.07.2006, 16:50   #6
Kwas Acetylosalicylowy
Guest

Domyślnie Odpowiedź.

Cytat:
Napisał Angeo
Poprostu cudo! ;D Skręca mnie z przejęcia ^^
Moje plany... zrobienie nowego sima :] (przed tym tymczasowe usunięcie dodatków) a potem zrobienie piesków przypominające maltańczyki i jakieś większe pieski typu dog i kot perski ^^ Żeby od razu zapoznać się z zachowaniami tych dwóch gatunków zwierząt.
Oczywiście zakupie w dzień premiery, kiedy ona właściwie jest??

I pytanie...

Czy ta gra pójdzie na:
Procesor: AMD Athlon 2500Ghz+ (ustawione 1470 GHz)
RAM: 512 MB
Karta graf.: GeForce 5200 128mb
Wymagania chyba będą te same, co dla podstawki, inaczej to by się po prostu nie opłacało EA.

PS. Krolik1995 - ten pies to west highland white terrier .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.07.2006, 20:52   #7
krolik1995
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kwas Acetylosalicylowy
Wymagania chyba będą te same, co dla podstawki, inaczej to by się po prostu nie opłacało EA.

PS. Krolik1995 - ten pies to west highland white terrier .
Dzięki. A Wy macie jakieś zwierzaki które "na ich podstawie" zrobicie w Simach??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.07.2006, 21:07   #8
Anna_Lucia
Guest

Domyślnie

Wejdźcie tu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.07.2006, 07:33   #9
Kati_Simka
Guest

Question

Cytat:
Napisał Anna_Lucia
Wejdźcie tu
Jejku!! Już się nie mogę doczekać...
Ale zaraz...
Na chacie było powiedziane, że NIE BĘDZIE nowej dzielnicy, ale przecież jest! Na jednym zdjęciu jest... Co wy o tym sądzicie??
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania