|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Tak... Szkoda tylko że nie będzie nowej dzielnicy... Ale ten park może okaze się zdolny do użytku...
![]() Ja zrobię nową rodzinkę (zawsze, gdy jest nowy dodatek tak robię) i będzie tylko jedna osoba. Stworzę też szczeniaczka, płci żeńskiej i nazwę Icy (husky) lub Kleosia(doberman). Pies ten będzie rasy husky lub doberman. Do tego jeszcze kociak, szaro-biały, płci męskiej. Nazwę go Popo - sentyment do mojego kota z trzema nogami i bez ucha ;( i może dodatkowo jeszcze drugi kot, długowłosy, płci żeńskiej - Balbina, też sentyment, do kota perskiego, który został ogolony ponieważ się "sfilcował" ![]() A wy macie już jakieś plany?? Bo ja wiem tylko, że stworzę taką rodzinkę. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() -Psy: Goldena retrivera White .......terriera (nie znam jego pełnej nazwy ale przynajmniej wiem jak wygląda) -Koty: Będę miała ale nie wiem jaką rase. Moje zwierzaki będą się rozmnażać i jak kupie Wielki Biznes to będę je sprzedawać. (Wie o tym każdy kto czytał czat na temat petsów. HAU!HAU!HAU! |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Poprostu cudo! ;D Skręca mnie z przejęcia ^^
Moje plany... zrobienie nowego sima :] (przed tym tymczasowe usunięcie dodatków) a potem zrobienie piesków przypominające maltańczyki i jakieś większe pieski typu dog i kot perski ^^ Żeby od razu zapoznać się z zachowaniami tych dwóch gatunków zwierząt. Oczywiście zakupie w dzień premiery, kiedy ona właściwie jest?? I pytanie... Czy ta gra pójdzie na: Procesor: AMD Athlon 2500Ghz+ (ustawione 1470 GHz) RAM: 512 MB Karta graf.: GeForce 5200 128mb |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Gra wyjdzie 17 października.
Ja napoczątku zrobie sobie Małżeństwo z córką (nastolatką lub małym dzieckiem) planuje zrobić rodzinie odrazu 1 psa i 1 kota najlepiej dalmatyńczyka i jakiegoś rudego dachowca. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
PS. Krolik1995 - ten pies to west highland white terrier ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest