![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam.
Mam taki problem, bo przy instalacji The Sims 2 zawsze instaluje pare plików na dysk C i gdy wgrywam tam pliki ściągnięte z internetu to musze je wrzucać na dysk C do folderu "Downloads". I oto pytanie czy można zrobić tak, żeby te pliki z C były gdzieś w grze na innym dysku bo na dysku C mam mało miejsca a na innych więcej. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
NO przy instalacji można robic zeby osdrazu sie zainstalowało, ale gdy juz masz zainstalowane najlepiej uzyć programu "Total COmmander" i wtedy przenosisz z C na np. D, ale gdy go nie masz, to poprostu jak Maszw moje dokumenty zainstalowane to klikasz na folder Eagames "Wytnij" i potemm "wklej"w np. D, ale to moż etroche potrwać
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No tak też o tym pomyślałem ale czy wtedy będzie gra chodzić?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
NO mi sie zdaje, ze tak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
o_O
![]() ![]() I jak włączysz Simy gra będzie "świeża" i na nowo zajmie 350 MB w dokumentach Jeśli masz wystarczająco dużo miejsca na innym dysku musisz przenieśc całe dokumenty a nie tylko folder Simów ![]() Start -> Klik prawym na "Moje Dokumenty" i właściwości Tu w zakładce "Element Docelowy" wpisujesz miejsce gdzie chcesz mieć dokumenty ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|