![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Dla mnie sprawa jest jasna Bella została porwana przez kosmitów tak mają we wspomnieniach członkowie jej rodziny czyli Mortimier Alex i Kasandra. Tej drugiej z dziwnowa nie widziałam żeby sie kręciła gdzieś więc nie mogę o niej za bardzo nic powiedzieć.
|
![]() |
![]() |
#43 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja mam dowód, że są dwie Belle
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Neillé : 10.03.2008 - 20:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Twórcy gry poprostu ustawili to tak że niby Bella zaginęła.
ps. Na tej stronce http://www.springhole.net/bella/ pisze Bella Goth a na którejś fotce 'The Goth Family' W angielskiej wersji gry mają na nazwisko Goth? ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Tak, raczej ciężko byłoby im wymawiać "Ćwir" :p. Miałam nadzieję, że jak połączę Bellę z Mortimerem, to wrócą jej wspomnienia, cóż, ta strona rozwiała moje nadzieje. :1smutny:
|
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Sorry że spytam ale jak przywrócić tą Ćwirową w boolpropie? Bo mi to add to family member nie działa! Jedt tylko add Błażej, add Balbina i add Damian! Pomocy! Ja chcę Bellęęęęęęęęęęęęęęęę!
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1. Wpisujesz boolprop testingcheatsenabled true. 2. Klikasz myszką z wciśniętym lewym shiftem na obojętnie jakiego sima. 3. Wybierasz spawn, a potem tombstone of L and D. 4. Gdy pojawi ci się nagrobek, to już bez shifta klikasz na niego i wybierasz jakoś hmmm... add to family member. (chyba dobrze xD) 5. Wybierasz z tamtąd imie Bella Ja osobiscie kiedys miałam TS2, ale niestety za stary komp i format dysku nie pozwolily, zebym je dalej miała ![]() "Ten sim zyl na innej parceli ijego duch edzie sie pokazywał tam gdzie on mieszkal/spocząl" czy cos w tym rodzaju ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Bella Ćwir żyje też w Miłowie. Trzeba mieć poprostu szczęście żeby ją zobaczyć. To jest właściwa Bella (sprawdziłam). Jak mam to dam foto jak ucieka z moją gazetą. Mam nadzieję że to wszystko wyjaśnia. Jak już ją wyłapiecie to nie będzie problemu.To jest cała filozofia. Jak jej nie znajdziecie to można ją przywrócić jak już pisali inni. JA Bellę znalazłam w Miłowie i nie mam tego problemu.
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Ja sprowadziłam Belle kodem boolProp ale kiedy zapisałam grę wyszłam na okolice i spowrotem weszłam do domu Dona (do niego sprowadziłam Belle) ona była przeźroczysta, Oto zdjęcie (zmieniłam jej fryzurę):
![]() Jak kazałam przestać jej grać to ona zniknęła na dobre i pojawił się komunikat "Ten sim zmarł na innej parceli i powruci jako duch na miejsce swojej śmierci" ;( I już jej nie moge ściągnąć za pomoca tego kodu bo za każdym razem mi się to pojawia, albo jakiś error ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|