|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc tak- to NIE JEST domek. To JEST tragedia. Jedna wielka i PUSTA tragedia. Czy dobrze widzę, to pstrokade i beznadziejne, ogromne pomieszczenia bez żadnego wzoru (Kawał podłogi ogrodzony niepasującymi do siebie ścianami) z jakimiś meblami po bokach? Dosłownie, jak można robić OGROMNY POKÓJ i rozstawiać w nim ohydne meble przy ścianach????? Fuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!
Jaskrawa tragedia z czymś przy ścianach i hektarami wolnego miejsca na środku... 0/10 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Również nie lubie takich BIG DOMÓW,bo większość z Was nie umie zagospodarować w nich przestrzeni!
Uwaga dla wszystkich:NIE RÓBCIE TAKICH WIELKICH DOMÓW,BO NIE UMIECIE ROZMIEŚCIĆ W NICH PRZEDMIOTÓW! Kolejny przykład:pokój 20 metrów,5 mebli na krzyż,w innych stylach,kolorach i w ogóle. Na prawde:zrób mniejszy dom i POMYŚL gdzie co postawić! |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Taki ten dom jest....za DUŻY. Te pomieszczenia takie wielkie i puste... Nie podoba mi się :wacko: 3/10
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie dość, że niezbyt ładny zewnątrz, a w środku po prostu tragiczny! Za duże pomieszczenia, pomieszane style. I żadnych dodatków z neta. Nie mówię, że bez nich nie da się tworzyć ładnych domów, ale wybacz, nie wiem jak coś takiego mogłaś zamieścić na forum. :con:
Ostatnio edytowane przez lafilette : 16.09.2006 - 11:46 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dom po prostu kłuje w oczy. A każdy przedmiot z innej parafii. To po prostu brzydko wygląda. Łózeczko z sercem, tu jakieś nowoczesne fotele, azjatycka szafa i jak to ma ładnie wygladać?
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Brzydki, nie podoba mi się nic w tym domku :con:. Z zewnątrz taki ogromny
![]() Wewnątrz niektóre pomieszczenia są za duże i wogóle nie mój styl. ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|