|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
a instalujesz w tym samym folderze ? np. Zainstaluj podstawowe simy w folderze program files/the sims 2
A potem dodatki instaluj w folderach (kolejno): program files/the sims 2/na studiach program files/the sims 2/nocne zycie program files/the sims 2/wlasny biznes Aktaulizuje ci za kazdym razem bo tak jakby komputer nie wykrywa zainstalowania poprzednich dodatków... spróbuj zrobic tak jak ci napisałem. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
i nie instaluje w tym samym folderze instaluje kazde w innym na E i wcz4sniej tez tak mmiałam i wszytsko było ok tylko teraz nagle cos się pomieszało :/
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
No mi to lata czy instalujesz na E czy na C... nie ma znaczenia... Nie wiem czy to ma znaczenie, ale spróbój zrobic tak jak ci mowie: wszystko w jednym miejscu jak napisałem... sprawdź czy pomoze... jak nie to moze ktoś inny ma jakichs pomysł??
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ja mam to samo,ale po jakims czasie juz nie było błędu aktualizacji i juz mam wszytskie zainstalowane na kompie ki sie to czasem robi. Myśle ze może na 4 cd uszkodzoną czyli duża rysa itp ja mam dużą ryse na cd 4 od ts2. A jak ciagle nie chce to niech sprubuje przekopiowac plik ręcznie ten przy którym jest błąd lub sciągnie łatki...jest wiele sposobów. |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|