|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak podoba wam się mój komiks? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 52.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
8 | 32.00% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 8.00% |
2 gwiazdki - Zgroza |
1 | 4.00% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
1 | 4.00% |
Głosujących: 25. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No nareszcie! Mogę zamieścić swój własny komiks! QBBDi (dziwna nazwa) ale łatwo i szybko można to wymówić
![]() ![]() Żeby się wam palec od kręcenia gałką myszki nie zmęczył: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra to moje pierwsze FS ale komentujcie dowoli! W końcu o to tu chodzi ![]() A ja i tak mam już naspępne odcinki ![]() PS.: Mam problem. Jak zamieścić sondę? Ew. Możecie to fs usunąć to poprawie i zamieszczę sondę, tylko niech mi ktoś pomoże i napisze jak! Ostatnio edytowane przez AlexS@ndra : 29.12.2006 - 17:50 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo ciekawe fotostory.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo ciekawe fs!
Juz czekam na nastepny odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
FS w porządku. Jednak czepne jednego szczegółu. "Dziex" niepodobają mi się Fs w których autorzy używają "ulicznego" języka . Nie podobają mi się też, za duże
ramki w których piszesz co się dzieje. Czcionka i ramki zdecydowanie powinny byc mniejsze. Rozumiem że nazwy gier mogą być rożne, ale wydaje mi się że "zabić sima 44" pisze się KILLSIM 44 przez dwa L , ale to tylko taki szczególik ![]() Ostatnio edytowane przez emersiona : 19.08.2006 - 19:18 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie musieliście długo czekać. Oto mowy odcinek mojego FS. Mam nadzieję, że spodoba wam się (a jak nie to chociaż opiszecie: /
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że się podobało ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Kolejny odcinek jest również bardzo ciekawy i tajemniczy!
Czekam na nastepny...... |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
I oto mój kolejny odcinek! Byłby szybciej, gdyby nie to, że tak bardzo skupiłam się na Odc.4, że zapomniałam go skończyćx| : /
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Odcinek trzeci bardziej mnie zaciekawił niż pozostałe i nie moge się już doczekać następnego.
Ciekawe kiedy będzie wiadomo dokładnie jaką tajemnicę skrywała Quisti bo jak narazie to możemy się tylko domyślać. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
I oto nadszedł moment na opublikowanie już 4 odcinka mojego komiksu!
![]() ![]() ![]() Życzę przyjemnej lektórki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Ze względu na to, że cały komiks nie chciał mi się wczytać, dalszy cię w następnym poście...) |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że wam sie podobało. Co do tekstu po "simowemu" jest to pewien alfabet z gry, który zapożyczyłam. Jeżeli ktokolwiek zauważył, to nawet w miarę swobodnie można te "simowe" słowa wypowiedzieć! Piąty odcinek nie sądzę żeby miał jakieś ogromne opóźnienia. Liczę na wasze komentarze i dziękuję za przeczytanie 4 odc. QBBDi! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|