|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Być może ktoś jeszcze nie widział -> http://www.youtube.com/watch?v=U6TZ_...elated&search=
Świetny film ^^ |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
krolik1995 te foty sa swietne ^^ Szukam tez takich fotek, ale nic, a na tej stronie oficjalnej, jak wpisuje w Search "The Sims 2 Pets", to tam pisze, że są nowe fotki, ale mi się nie otwiera :/ Ktoś też tak ma ?
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja wolę psy, ale koty też lubię. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja też wole pieski
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Z tego co wiem, to można mieć tylko 6 zwierzaczków... ;( |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Uuuu szkoda... troszke mało. Ja chcialam zrobić taką wieeeelką hodowle. Trudno zrobie małą hodowle.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hej,ja kiedyś byłam na tym forum,szkoda,ze już nie ma wszystkich konkursów.Konto mi się zepsuło,założyłam nowe,to nie chciało mnie zalogować,ale teraz się udało.Ja też z niecierpliwością czekam na zwierzaki.Najbardziej je właśnie lubiłam z dodatków do the sims.Mam nadzieję,ze w 2 też mi się najbardziej spodobają.A co do szyk i elegancja,to oni po prostu robią takie dodatki,żebyśmy mieli jakieś nowe ubrania i meble,żebyśmy się nie nudzili.To nie są takie dodatki jak Nocne życie czy Biznes.Ja mam wszystkie dodatki do the sims 2 oprócz zestawu świątecznego,teraz czekam aż będę mogła ściągnąć drugą część szyk i elegancja.Może to wydawać się śmieszne,ale żadnego dodatku do simsów nie kupiłam.The sims jedynkę jakoś mój brat załatwiał od kolegów i tym sposobem miałam wszystkie oprócz abrykadabry.A the sims 2 i the sims 2 na studiach pożyczyłam od koleżanki,ona kupiła,a my dwie to zawsze byliśmy fankami tej gry,teraz dołączyła jeszcze jedna z naszej klasy,ale jeszcze kilka osób by się znalazło.No a resztę dodatków do the sims 2 ściągnęłam z internetu.No mam nadzieję,ze the sims 2 zwierzaki będą super,juz mi się podobają po zdjęciach i filmikach.Wiec czekam zwami na nie,nie mogę się doczekać 17 października,na pewno już będę mogła przeczytać relacje z gry.
Pozdrawiam gosia_92 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|