|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Być może ktoś jeszcze nie widział -> http://www.youtube.com/watch?v=U6TZ_...elated&search=
Świetny film ^^ |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
krolik1995 te foty sa swietne ^^ Szukam tez takich fotek, ale nic, a na tej stronie oficjalnej, jak wpisuje w Search "The Sims 2 Pets", to tam pisze, że są nowe fotki, ale mi się nie otwiera :/ Ktoś też tak ma ?
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ja wolę psy, ale koty też lubię. |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja też wole pieski
Mam wlasnego jak tylko sobie kupię ten dodatek od razu go zrobie
|
|
|
|
#6 | ||
|
Guest
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
Z tego co wiem, to można mieć tylko 6 zwierzaczków... ;( |
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Uuuu szkoda... troszke mało. Ja chcialam zrobić taką wieeeelką hodowle. Trudno zrobie małą hodowle.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Nie...znaczy się nie wiem do końca ale wydaje mi się że można mieć 8 zwierzaków. Ale się pomyliłam. Będe miała psa i kota. A później będą mieli dzieci. Oczywiście nie kot z psem.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Hej,ja kiedyś byłam na tym forum,szkoda,ze już nie ma wszystkich konkursów.Konto mi się zepsuło,założyłam nowe,to nie chciało mnie zalogować,ale teraz się udało.Ja też z niecierpliwością czekam na zwierzaki.Najbardziej je właśnie lubiłam z dodatków do the sims.Mam nadzieję,ze w 2 też mi się najbardziej spodobają.A co do szyk i elegancja,to oni po prostu robią takie dodatki,żebyśmy mieli jakieś nowe ubrania i meble,żebyśmy się nie nudzili.To nie są takie dodatki jak Nocne życie czy Biznes.Ja mam wszystkie dodatki do the sims 2 oprócz zestawu świątecznego,teraz czekam aż będę mogła ściągnąć drugą część szyk i elegancja.Może to wydawać się śmieszne,ale żadnego dodatku do simsów nie kupiłam.The sims jedynkę jakoś mój brat załatwiał od kolegów i tym sposobem miałam wszystkie oprócz abrykadabry.A the sims 2 i the sims 2 na studiach pożyczyłam od koleżanki,ona kupiła,a my dwie to zawsze byliśmy fankami tej gry,teraz dołączyła jeszcze jedna z naszej klasy,ale jeszcze kilka osób by się znalazło.No a resztę dodatków do the sims 2 ściągnęłam z internetu.No mam nadzieję,ze the sims 2 zwierzaki będą super,juz mi się podobają po zdjęciach i filmikach.Wiec czekam zwami na nie,nie mogę się doczekać 17 października,na pewno już będę mogła przeczytać relacje z gry.
Pozdrawiam gosia_92
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|