|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Jutro premiera ;]
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ja jutro jadę do arkadii sprawdzić czy są, więc wieczorem napisze co i jak!!! xP
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Wszęzie gdzie dzwoniłam najwcześniejsza data jaka się pojawia to 20 października, więc na zakupy (lub i niezakupy...) wybieram się właśnie w piątek, bo wątpie, że dziś dałoby się kupić. No chyba, że komuś z Was się uda to może pomyśle...
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja akurat w piątek bede i tak i tak w MM wiec kupie..
Wiec nawet jakby dzisiaj były to nie wiem czy chcialoby mi sie jechać :p |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ja byłam wczoraj we wrocławskim Media Markt w Galerii Dominikańskiej, facet z obsługi powiedział, że u nich wszystko jest 2 dni przed premierą (uff, puff, czemu ja sie tak śpiesze? Ahaaa!!!! Bo mam podniete na maksa!!!
) i powieział, że Zwierzaki we środę, chociaż możliwe że już dzisiaj Dzwonie do nich i spytam
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
chyba z 5 razy dzwonilam do szczecinskiego mm. nie odbieraja o_O. pewnie poprostu im sie nie chce, bo linia nie byla zajeta-_-. no bo sorry, ale czekac do 15 sygnalu i nie uzystac odp. z drugiej storny tochba przesada co nie? xD
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Wlasnie trzymam w rekach nie odpakowane jeszcze zwierzaki!!! Empik na marszalkowskiej w Wawie nigdy nie zawodzi
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ojoj...jak ja ci zazdroszcze...Daj jak najszybciej kilka screenów z gry plis
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
aaaaaa!!!!!! nie wytrzymam!!! jutro po szkole lece do empika w szczecinie!!! nawwt jak nie bedzie gry! co mi tam!! ja musze wiedziec!!! nie wytrzymam!! co ze mnie za debilka!!! po co je zamawialam!! co za *** *** ****!!! mam nadzieje, ze w empiku pozwola mi anulowac zamowienie^^.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|