|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
a moja simka kiedyś nie uciekła przed gradem, i ją zabiło ;d . a nie wiedziałam, że została na zewnątrz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Podpalenia, podtopienia, zamuszenia, zagłodzenia, zasatelicenia, zagradzenia, starość gradowacenia, porażenia i choroby już nie wystarczają?
![]() Poza tym, kataklizmy dało się robić w SimCity4, a tam jest możliwość, żeby wprowadzać do miasta swoich Simów z gry (kit z tym, ze z TS1). Co za dużo to nie zdrowo... @down: SADYSTA! x( Ostatnio edytowane przez Liv : 29.01.2011 - 11:34 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
@up
Nie...ale to moje osobiste odczucia bo tak się składa, że moje ulubione filmy to katastroficzne, a stąd już tylko kilka kroków do totalnej demolki, także w Simach
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Jestem bardzo zadowolona z tego dodatku. Zmiana pogody to wielkie urozmaicenie w grze! Podoba mi się też opcja z zachowywaniem resztek, dzięki temu przyrządzony posiłek możemy zjeść na drugi dzień bez obaw że nam się zepsuje. ;-)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Dodatek mi się bardzo podoba. Uwielbiam go za meble w stylu wiejskim, jesień i zimę, opcję sadzenia warzyw i owoców, zachowywania resztek dzięki czemu mogę ograniczyć opcję gotowania(co daje mniej pożarów
), oraz za nową kategorię ubrań.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Mnie też bardzo podoba się ta opcja z resztkami! Oraz "zapraszanie do stołu". Nie trzeba juz klikać każdego z osobna, no i można zdążyć się najeść przed nienajedzonymi sąsiadami...
Zauważyłam też, że w tym rozszerzeniu dzieci częściej mi płaczą... Co jest trochę uciążliwe, ale z drugiej strony mi się podoba, bo zwiększa realistyczność gry. Także dźwięki i reakcje Simów są bardziej życiowe. Ogródek i drzewa to na razie czarna magia dla mnie... Trochę jednak daje się we znaki deszcz i śnieg, który widać na całym monitorze ![]() Przyznam szczerz liczyłam na trochę więcej dodatków. Ah, no i w końcu udało mi się urodzić bliźniaki! Co za szczęście! W Simsach 2, zwykłych nie miałam takiej możliwości, a gram regularnie od kilku lat.@K: Nie pisz posta pod postem Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 17.03.2016 - 20:17 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
a da sie zmusic simorosl do spania w lozku?
albo moze insimenatorem sie da/ :wacko:
Ostatnio edytowane przez Eámanë : 05.03.2007 - 21:00 |
|
|
|
#9 |
|
Admin Emeryt
|
Nie wiem, jak to się stało, ale czasie oczyszczania tematu niechcący usunęły mi się najnowsze posty. Przepraszam i proszę osoby, które zamieszczały w ostatnich dwóch dniach jakieś przydatne informacje o napisanie ich jeszcze raz, jeśli nie sprawi to kłopotu.
edit: zamieszczam jeszcze raz informację o sokach, niestety nie pamiętam, kto był autorem poprzedniego posta o tej treści. SKUTKI PICIA SOKÓW : 1. sok jabłkowy ( jabłka ) - szybsze wykonywanie prac domowych 2. koktajl piękności ( pomarańcze / ogórki ) - napój miłosny 3. lemoniada ( cytryny ) - ochładza SIMY 4. sok pomarańczowy ( pomarańcze ) - łagodzi skutki mrozu 5. oranżada ( cytryny / pomarańcze ) - zwiększa liczbę punktów umiejętności 6. poncz paprykowy ( papryka / fasola / jabłka ) - napój energetyczny 7. sok truskawkowy ( truskawki ) - zmniejsza złość 8. lemoniada truskawkowa ( truskawki / cytrynu ) - poprawi nastrój 9. sok pomidorowy ( pomidory ) - działa rozgrzewająco 10. koktajl jarzynowy ( pomidory / ogórki / fasola / papryka ) - szybsze uzyskiwanie punktów umiejętności 11. sok bakłażanowy (bakłażany) - losowy punkt umiejętności
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett Ostatnio edytowane przez Eámanë : 05.03.2007 - 21:05 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Autorem tego posta o sokach byłam ja.
Ja jeszcze do tych soków dodałam: Sok z buta którego "efekt" możecie tutaj podziwiać (na końcu filmiku) http://www.youtube.com/watch?v=xijtPjsHiFI . A co do tego soku z bakłażanów to nie wiedziałam o nim (dzięki! przyda się). Ostatnio edytowane przez Justa95 : 05.03.2007 - 21:52 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|