![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Fotki Zuzi
![]() ![]() ![]() mam jeszcze jednego pieska z którym będzie miała małe szczeniaczki Misio słodki piesek i wyrasta na ślicznego colie Niestety jak mamy szczeniaczka i domek z shodkami wejściowymi trzeba go do domu przynosić na rękach bo nie potrafią wczodzić ani schodzić po schodkach PS:Jak będą szczeniaczki to wrzuce foteczki oczywiście jak chcecie Ostatnio edytowane przez Justyna02 : 20.10.2006 - 09:38 |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jak sie nie da moge ci obrazy z płyty przez maila wysłać ![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jeśli nie jest to fotomontaż ( ale raczej jest
![]() ![]() to już wymyślono jakiegoś hacka do gry |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Mi się wydaje że tylko na PS2 czy jakiejś innej konsoli jest bo oglądałam filmik, chociaż nie ten jeden był chyba z PC ja już nie wiem
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
kelly ma rację, ubrania są w PS2
|
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
chociarz, spójrzcie '...' tutaj jest filmik z napisem pets ten drugi nie wiem wkońcu czy to film z playa czy PC, ja to sie tam nie znam bo nigdy playa nie miałam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Jestem nowy na tym forum i macie bardzo, bardzo wielkie szczęście ze macie część zwierzaki. Też bym chciał mieć ale nie mam. Może ktoś z Was udostępniłby tą grę na strone www.rapidshare.de, lub podać link.
P.S. Będę bardzo wdzięczny. Chyba wszyscy chcemy się chwalić tą grą i zdjęciami? Prawda? ;( |
![]() |
![]() |
#49 | |
Guest
|
![]() Cytat:
jeżeli chcesz ściągnąć sobie pirata powinieneś poszykać w necie na własną rękę |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Narazie tylko dwa, ale dopiero teraz znalazłam czas, żeby grać :] |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|