|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
hmm...możesz jakiegoś pieska oddaćdo adopcji ale to by było hamskie dla nich
ja zawsze wole rodzinke najwyżej 2 osoby i zwierzak noo...jeszcze nie mam zwierzaków alee grałam i wiem jak to jest |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ale ja nie oddam. Szkoda mi by było. Znienawidziły by mnie do końca życia! Czuje się zanie odpowiedzialna. Mimo to że jest to gra byłoby mi ich poprostu szkoda. Strasznie kocham zwierzęta dlatego ten dodatek kupiłam wyjątkowo bo innych nie mam.
Możliwe że jest to główinie spowodowanie brakiem zwierzaków u mnie w domku! :1smutny:
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
ehh...ja też nie mam zwierzaków w domu ze względu na moją młodszą , 3 letnią siostrę
A w zwierzaki zawsze fajnie jest pograć ps.odpisz na moje PM |
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Ja już je mam.Tylko cutke się tną............................ ;(
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Mnie się też tną, ale nie przeszkadza mi to aż tak bardzo XD Ważne, że gram. Denerwuje mnie jedynie, że kamera się wolno porusza.
Karte mam 128MB, RAMów 768MB, Procesor 2,5GHz i odinstalowałam WB i NS, zostawiłam NŻ, ale to i tak nic nie pomogło na malutkie zacinki
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja załozylem rodzinke bez kodów .. babke i jej 2 psy.. z rasy "BAKICZIUS BĄKOWY" (moja rasa)
.. i ona te psy kocha.. Ale gram bez kodów na kase.. wiec klepią biede.. No i ona tym psom wszystko daje i sama se zabiera.. i pracuje.. a na dodatek ma sklepik.. a i jeszcze jak sie rodzą małe psy to ona sprzedaje sąsiadom.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
heh fajnie. mi niestety nie chodza narazie simsy(tzn. Wszystko sie zainstalowalo ale nie chodzi) mam zamiar kupic zwirzaki. A ile oone kosztuja?? ja zawsze mazylam zeby wydano sims 2 farma
Fajnie by bylo miec krowe lub konia... Moze tez wyprodukuja wakacje nie wiem ale byloby fajnie nie uwazacie??
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Dzieki kroliczku :shifty: . Ale ile moga kosztowac zwyla 2?? tzn w sklepie. Bo przegrana mi nie chodzi...
coz mam biedzna poczac??pomocy dodaalam ten temat w problemy z gra ale nikt jakos mi jeszcze nie doradzil. Oprucz gregorycrofta...
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|