|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
a wiec dalsza czesc moich zwierzakow
rodzinka ta co ma feliksa i psotke czyli kotki mają córke która od dziecka kochała czarnego a tu jako większa nie pękła miłość miedzy nimi ![]() (czarny tak wygląda po zmianie wyglądu bo mi się mylił z Feliksem)KUpili sobie równierz papuge którą od czasu do czasu wypuszczają z klatki ![]() A tu psotka jak leży obok swojego ukochanego pana ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
moja simka (a raczej jej mama) przygarenla z dworu pieska i jej corka od tamtej pory sie z nim nie rostaje zakochala sie w piesku od kiedy go tylko zobaczyla nauczyla jej (czyli tego pieska) roznych komend i wychowania godnego tak slicznego i milego pieska
![]() A więc to jest Alegra pewnie nią znacie ona się pałeta po restauracjach. Z moją simką jako już nastolatką (to jest ta rodzinka co mają feliksa czarnego i psotke) ![]() Tu jak śpią w jednym pokoju ![]() A tu szcęśliwa Alegra już nie musi spać na zimnym dworze
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 15
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
A to mój piesek Niedźwiadek. Jest już stary i niedługo umrze..
Właśnie odpoczywa sobie przed kominkiem w leśniczówce, w której mieszka jego Pani ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Justynie chodziło o to, że te szczeniaki dorosły :smirk:
Przepraszam, ze pozwoliłam sobie odpowiedzieć.. ![]() Kaeru, kiedy była szczeniaczkiem, ze swoim panem Krzyśkiem ![]() ![]() Kaeru, kiedy już dorosła ![]() ![]() ![]() Okami, córka Kaeru, razem z małą Mangą ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Macie śliczne zwierzątka. Na razie dam wam kilka zdjęć, które się robią po stworzeniu rodziny.
![]() A tutaj jest wilk ze świecącymi oczkami. Warczy na moją simkę. To zdjęcie jest do fotostory, ale chciałam ci pokazać wilczka. ![]() Golden retriverka i owczarek niemiecki. ![]() Tutaj moja simka z malutkim pieskiem, którego sama stworzyłam (nie wybierałam rasy na gotowo) ![]() Moja ulubiona rasa psa - Golden retriver i Rudy kociak. ![]() Kiedy indziej dam zbliżone zdjęcie tego kotka, ale ma on sierść w gwiazdki. |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
![]() ![]() kot neth :] |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
.:Alex:. ... tu się zdjęcia wkleja, a nie zadaje pytania...
No ale odpowiem: -musi Cię udziabać wilk -nie, Skunks nie może A żeby nie zaśmiecać, to dam zdjęcie... To ta suczka, której ostatnio dawałam zdjęcia, Kaeru... Niestety już jej nie mam... (na zdjęciu widac czemu ;( )
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
A teraz moje zwierzaczki
Psy: ![]() ![]() Suka: ![]() Kotki: Kotka Oktavia ![]() Kotka Paola ![]() Kotek Oktavian (Oktavia i Oktavian są parą) ![]() To Wszystko PozDrO :* Ostatnio edytowane przez Maadzialenaaa : 29.03.2007 - 21:15 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|