|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Masz wogóle jakąś określoną fabułę? Bo na razie to wychodzi ci nieciekawie, powinieneś zaciekawić czytelnika. Możliwości jest dużo, sama fabuła, ciekawy rozwój akcji, ciekawy charakter bohaterów. Więcej treści i fabuły zachnij pisać dłużesz opisy, dialogi, przemyślenia postaci. Innymi słowy staraj się rozwijać.
Natomiast jeśli idzie o zdjęcia proponowałabym nie chować ścian, bo póki co wygląda to strasznie nieestetycznie. Na razie mnie nie zaciekawiło. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
W 1 odcinku postaram się więcej napisać.I mam nadzieje że pierwszy wam się spodoba.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Trochę mało napisałaś. Słuchaj, żeby pisać FS, trzeba mieć jakiś pomysł.
Napisz szczerze, czy wiesz, co ma się dalej dziać w Twoim FS? Masz jakiś pomysł? Póki co nie mam za bardzo co oceniać. Pozdrawiam : ) |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ehh narazie mnie nie zaciekawiło, gdybyś to zaczęła jakoś inaczej... a jak na kogoś w twoim wieku to robisz błędy małe ;p oki będę wyrozumiała i ocenię potem
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Już bym je zaczeła robić ale czekam na jedem dodatek.
Natix |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Sorry że post pod postem ale oto 1 odcinek.Troche szybciej się ujawnił.
W tym fotostoey nic nie ściągałamz neta. Z tych dodatk€w zrobiłam to fs: the sims 2 nocne życie the sims 2 szyk i elegancja the sims 2 zwierzaki i the sims 2 na święta(tylko z tego roku nie z 2005) 1 odcinek ![]() ![]() Mijały dni i noce Ami rosła i rosła.Miała jeszcze dużo przygód np. pożar(początek) spadnięcie ze schodów i jeszcze prawiewgadła do stawu Zawsze marzyła o bratu ale nigdy jakoś nie mogł się żadem urodzić. Oczywiście Ami umiała korzystać z toalety,mówić i chodzić.(żaluje że niezrobiłam zdięcia) ![]() Aż byłu urodziny Ami.To były jej 7 urodziny.Było dużo dużo dużo przygotowań. Musiała swojim rodzicom ciągle pomagać. -Ami posprzątasz kuchnie??? -Ami posbrzątaj duży pokuj. -Ami umyj łazienke. Kiedy zrobiła się 17.00 to wszyscy goście przysli. Zamnim zdmuchnełam świeczki pomyślałam życzenie. - Chce mieć brata i zdmuchnełam świeczki. ![]() Po przyjęciu musiałam się przygotować do mojej nowej szkoły. A tymczasem Kris pobiegła do toalety wymiotować. Około 20.30 urusł jej brzuch i moja mama powiedziała mi radosną nowine będe miała rodzięstwo. -Huraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wykrzyknełam. URL=http://imageshack.us] ![]() Po tygodniu urodził mi się braciszek. Moji rodzice nazwali go Bartek (Kris,Alexa i Ami ulubione imie) Potem moja mama i tata zajmowali się nim. Bartek rusł każdego dnia a kurat urodził się tydzień przed świętami. Dzien pózniej wstałam pierwsza.Zeszłam na dłu coś zjeść. Potem czekałam jak ktoś inny przyjdzie przed T.V. ![]() Potem Kris i Alex zeszli i zrobili śniadanie. Kiedy jadliśmy śniadanie rozmawailiśmy o różnych żeczach. Nagle usłyszeliśmy płacz. - Bartek płacze mruknoł Alex ![]() Wtedy po śniadaniu Alex poszedł po Bartka żeby go uspokojić. Kris poszła posprzątać śniadanie. Ja Ami poszłam się ubrać i uczestać włosy. Wtedy jak wyszłam na dwór zobaczyłam kotka. Przywitałam go. Potem bawiłam się z nim. -Ten kot jest super! pomyślałam Niestety póżniej już poszed sobie.Ale zato wszyscy przygotowywali się na święta. ![]() Jeszcze wcześniej Bartek zamienił się w dziecko i skonczył 4 latka. ![]() Alex jak rozpalał ogien w kominku to oczywiściezrobił pożar ale sam to ugasił. Każdy był zajęty Kris robiła ciasteczka gwiazdorka. Ja nakrywałam stół Alex gasził pożar A bartek spał ![]() I w końcu ta chwiła. -GWIAZDOR!!!!!!!!!!!!! wykrzyknełam -Niekrzycz tak Ami Powiedziała mi mama -Witam was wszystkich.Przepraszam za zpóźnienie. powiedział gwiazdor -Jest tu was 1...2...3... Policzył gwiazdor -Chem 4 tylko czwarte śpi w łożeczku i nawet nie płaczeto chyba przes pana. powiedziala Ami -Ho Ho Ho zaśmiał się gwiazdor -oto wasze prezenty musze jusz isć do zobaczanie w następnym roku. gwiazdor -DOWIDZENIA!!!!!!!!!!!!!!! Krzykneli Alex,Kris i ja ![]() Potem tata(Alex) gdzieś dzwonił niewiem gdzie.Ale coś tam mówił o jakiejś rasie psa.Po godzinie zeszłam na dółi przyjechała policja. -Tato czemu przyjechała policja?! zapytałam się -Zobaczysz odpowiedział Okazało się że tata kupił mi pieska z radości podskoczyłam. -JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! krzyknełam ![]() -MAMO MAMO!!!!!!!!!!!! krzyknełam -Nauczyła........................... powiedziałam -Ty ty zdziwiłam się -Tam ami będzie nowy członek w rodzinie Kris odpowiedziała spokojnie ------------------------------------------------------ 2 odcinekpowstanie albo teraz albo w grudniu A w nim: O czym chciałam ami powiedzieć mamie do puki się nie dziwiła??? Czy nowy członek to będzie chłopak czy dziewczynka??? Jak dalej potoczą się losy tej rodziny??? Czy ich nowe zwierzontko będzie u nich szczęśliwe??? Tego dowiecie się w 2 odcinku. A teraz Komentujcie! Wybaczcie za małe zdięcia jak będą. W drógim odcinku będą nowe opisy simów i zwierzat. Natix |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Takie to dla mnie... eee... nudnee? ... czekam.. bo narazie nie chce mi sie oceniać "tego czegoś" ..
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się.
Sporo błędów ortograficznych i stylistycznych. Zdjęcia różnej wielkości,zdjęcia źle wklejone, pokazujący się adres zdjęcia,nudna fabuła. Pozatym istnieje coś takiego jak WORD a gdy wklei się do niego tekst od razu wyszukuje i na czerwono podkreśla wszystkie błędy. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|