|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
To jak mam zrobić, żeby zwierzaki się polubiły? Nawet się ze soba nie bawią :/
Ale wiem, że jak będą się ze sobą bawić to mam je pochwalić... Ale naprawdę nie ma kodu by zwierzaczki mogły sie polubić lub na chwilę straciły wolną wolę??? P.S. Czemu nie działają mi kody, które zawierają na początku słowo 'boolprop' Czekam na odpowiedź! Pozdro P.S.2 : Dobra...może moje posty są niewidoczne?? Bo jak założyłam kiedyś temat też nikt mi nie odpowiedział ... Smutne ... ;( Ostatnio edytowane przez Miyoki : 22.11.2006 - 20:34 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie: jak przygarniać te zwierzaki co przybiegają do simów na podwórka?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Muszisz się zapryjaźnić a po pewnym czasie wyjdzie ci opcja przyłoncz się
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dobże jeśli zwierzaki mają ten sam znak zodiaku wtedy szybciej się polubią
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
:smirk: Dobże jeśli zwierzaki mają ten sam znak zodiaku wtedy szybciej się polubią
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mam problem. Posiadam The SIms 2, The Sims 2 Zwierzaki, The Sims 2 Nocne Życie i The Sims 2 Rozrywka Rodzinna. I mam problem zainstalowałam The Sims 2, potem wszystkie inne części i oto jest problem, a właściwie pytanie, czy można grac w tę grę z płytą Nocne życie?? Bo jakoś ja nie mogę...mogę grac tylko płytą zwierzaki. Probowałam nawet grac nocnym życiem bez zainstalowanych zwierzaków, ale nawet tak nie szło pisze, że mam włożyc płytę Zwierzaki. Proszę o pomoc. Wiem, że mogę grac Zweirzakami, ale chciałam to komuś pożyczyc, niestety wtedy nja nie moglabym grac. Wydaje mi sie to dziwne, bo przeciez nie kazdy ma zwierzaki majac jednoczesnie nocne zycie, wiec jakos to musi isc zeby grac na plycie nocne zycie... Prosze o pomoc na gg 5273834, na e-mail [email protected] albo tu na forum. Z góry dziękuje.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
czy sims 2 zwierzaki jest fajnym dodatkiem?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
hej mam taki mały poroblem
mam gre the sims 2 i grę the sims 2 zwierzaki kiedy chcę zainstalować grę the sims 2 zwierzaki pod koniec instalacji wyświetla się informacja "włuż płyte the sims 2 płyta 4" czy jakioś tak co mam zrobić Pomocy |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No tak ale w grze the sims 2 mam tylko 1 płyte co mam zrobić jak chce zainstalować zwierzaki to nieidzie poniewarz :pod koniec instalacji wyświetla się tak informacja "włuż płytę the sims 2 płyta 4"czy jakoś tak
co mam zrobić |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|