Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 19.01.2004, 21:24   #16
Justa
Guest

Domyślnie

No tak moi drodzy hmmm
Przeczytalam ta fasynujaca dyskusje.
Naprawde wielkie brava dla pana moonlight za perfekcyjne posty i ogromna uwage nad tym co dzieje sie w tym dziale.Przeoczylam wiele rzeczy w dzialach takich jak np "The Sims Abrakadabra" czy tez "The sims 2",a to za sprawa mojego dzialu ktorym ostatnio sie namietnie zajmuje.Zdaje sobie znakomicie sprawe z tego,ze panuje w obu dzialach totalny balagan.I tymczasem przyznaje uzytkownikowi moonlight RACJE.W najblizszym czasie uzytkownik o nicku kasiaczekcool dostanie upomnienie (bardzo mi przykro,ale rzeczywiscie dowodow jest wiele,a zachowanie mija sie z terscia regulaminu wiec to chyba logiczne,ze konsekwencje beda i nie mozna tego tak sobie pominac) Juz dzis zniknie pare niepotrzebnych temacikow.I mysle,ze temat TEN da niektorym do myslenia.
Kiedy zaczelam czytac to co jest powyzej nie schodzil mi usmiech z twarzy moze nie bede mowiala dlaczego,sami sie domyslcie.Ilez razy mowilam,ze liczy sie jakosc,a nie ilosc????????? Setki razy.moonlight rozumie twoje oburzenie,jestem na tym forum juz dosyc dlugo (spojrz date dolaczenia) na poczatku krew mnie zalewala kiedy widzialam niepotrzebne posty,ale jak wiesz czlowiek z czasem moze sie do wszystkiego przyzwyczaic.Ja moze przymakam i oczy na rozne sprawy,ale nadal jestem uczulona na glupote (i to chyba sie nie zmieni).
Jak to mawiala moja nauczycielka -> "lepiej siedziec w chlodku niz w cieplkym smrodku" Dlatego trzeba cos robic aby smieci nas nie zasypaly.

Pozdrawiam
Justa

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania