|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 15
|
Właśnie... kwaą można się naćpać ale nie widziałam w trybie kupowania alkoholu....
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ale w simsach jest alkochol jest barek i jeszcze szampan na tacy.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Simów w the Sims 2 nie da się upić tylko dla tego że mają mocną głowe
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
no właśnie! co to jest jak się tak sim trzęsie. tak jakby by to był jakiś błąd z grafiką..
to jest jakieś ADHD czy co?
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
Jak się czasem przeżłopie to dostaję malarki, rzęsie mną na wszystkie strony |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Nie wiem jak w dwójce, ale pamiętam, że w jedynce w dodatku 'balanga', kiedy piło się przy barze pojawiały się na chwilę dodatkowe opcje wskazujące na stan... wskazujący ^^ o ile się nie mylę można było flirtować z byle kim, ale nie dam głowy ^^ może tu też w dodatk coś będzie, a może już jest ^^" nie wiem, bo nie mam XD
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
a bzdura,bo można.
szukaj-znajdziesz. fakt,w balandze simowie-alkoholicy nie oszczędzali się na imprezach zakrapianych parti punchem.jeden żul miastowy niemal turlał mi się po trawniku.naprawdę. |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
jak gram w the sims to jeszcze czegos takiego nie widzialem ale w sumie to nawet fajnie by bylo
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Bo kawa jest fuj.
W bajkach też tak jest.W 6 w pracy Jude pił ciągle kawę i drgawek dostal.Ja jej nie zobaczę bo gdy jestem w cetrum handlowym i wszystkich to nie da się grać bo ścina się potwornie a w domu nie :1smutny:
Ostatnio edytowane przez cysia : 10.04.2007 - 11:53 |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Moja simka, jak czyta książkę to ma drgawki <lol>... Pewnie jakiegoś horrorka poczytuje!
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|