|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Oh, gregory, Przyjacielu !! Thx, ale już ściągnąłem sobie thesims, i działa mi. Teraz potrzebuję tylko kody na kasę, bo rosebud nie wchodzi... Ja mam the sims 1... I dodatki z neta do ts 1 !! PLISKA
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Wciśnij CTRL+ALT+SHIFT+C lub CTRL+ALT+SHIFT+B aby pisać kody:
! – powtarza kod interests – osobowość Sima klapaucius - 1000$ w wersji 1.0 rosebud - 1000$ w wersji 1.1, Światowe Życie map_edit on/off – edycja mapy edit_char – edycja postaci sweep on – pomieszczenia autonomy * - samodzielność Sima (* 1-100) tile_info on/off – pokazuje info gry water_tool – dom na wodzie grow_gras * - trawa (* 1-150) set_hour * - możesz ustawić godzinę (* 1-24) sim_speed * - prędkość gry (* -1000 do +1000) Rachunki: Gdy nie chcesz ich płacić to zabierz rachunek ze skrzynki, poczekaj aż przyjdzie następny. Gdy to się stanie zapłać pierwszy Sim go umieści w skrzynce z której znikną obydwa, ty jednak zapłacisz tylko za jeden. Kasa: Aby szybko uzyskać kasę musisz użyć kodu: klapaucius następnie jeszcze raz uaktywnij Cheat mode CTRL+ALT+SHIFT+C i pisz: "!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;! ;!;!;!;!;!:!;!" razem 60 znaków |
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
I tak ci już pomógł ktoś...ale dziwie się ma w sygnie, że nie gadamy o piratach, a sam im pomaga, bosh...A tak w ogóle to widać, że szyłeś i to grubymi nićmi, bo fajnie, że tak: pierwsze ci gra nie chciała sie instalnąć (to jeszcze prawdopodobne), ale później chiałeś co innego instalnąć i połamałeś płytke...baaardzo to inteligentne ![]() Aha i skoro piszesz, że to śmietnik i nie ma nikogo to bravo, widać, ze wierzysz w te forum i w ogóle skoro nikogo nie ma to po co pisać...bosh sami piraci tu są... :wacko: |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
taaaaaa... Polia, daję ci 5 z + !! Ale jak bys PRZECZYTAŁA dokładnie temat to doczytałabyś się że istnieje paragraf o tym że jak mam już oryginał i niewchodzi to moge mie ć pirata... A co do płytki to naprawde mi się połamała, a jak niewieżysz to Hu* bo ja mam to osbiście w dupie czy ty wieżysz czy nie... Więc najpierw czytaj uważnie a nie robisz sobie widzimise... i kto tutaj jest dovn ?? A poza z tą sygną... gregory nawewt Tsuki nie chciał dac bo niepowiedziała że ma płyte oryginał i jej niedziała czy itp... Więc się od******* odemnie ...
O___o :wacko: |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|