|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 15
|
Fizzly, dzięki za przydatne informacje
![]() Ja słyszłam (oprócz twoich informacji): - sprzęt do robienia dżemu - krem do opalania - inne okolice niż Miłowo itd. (???) ![]() Ale nie jestem na 100% pewna Ps. Nareszcie moi simowie będą zajmowac się ogródkiem podczas emerytury... :laugh:
http://ask.fm/Mitheska Ostatnio edytowane przez Monitkowa : 28.12.2006 - 15:53 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
nie wiem co oznacza "blossom" xD. ale tak to beda "rzeczne wzgorza" pomijajac to blossom^_^.
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Blossom to znaczy 'kwitnąć'. No to może - Wzgórza Kwitnącej Rzeki?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
hehe^_^. mnie simy3 nie interwesuja - wolalabym, aby zrobili dodatek z czarami^_^. tak jak w jedynce abrakadabra. hehe - chcialam zwierzaki sa, chcialam pory roku - sa^_^. jeszcze tylko czekam na odkurzacze, pralki i inne sprzedy domowe xD. i zeby kurze osadzaly sie na meblach, zeby sim nie mogl dluzej niz np. 2 dn i nosic tego samego... xD
a oc do premiery the sims 2 4 pory roku to na swiecie bedzie ona 23 lutego, a w polsce 27 lutego. ale napewno beda np.... 25 w slepach:* |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Pory Roku
Wiosna: Na początku ciągle pada i powstają kałuże w których simy uwielbiają się bawić, a nieraz gdy jest im za gorąco urządzają bitwę wodną Jest to też pora by zająć się swoim ogródkiem jeśli chcemy wychodować truskawki, pomidory, ogórki,... Lub naszą jabłonką ![]() Lato: Jak jest gorąco simowie uwielbiają przebywać na dworze, pływając w basenie lub opalając się (nie można zostawać zbyt długo, chyba że chcemy by nasz sim się trochę spiekł )W lato będą burze z piorunami! Jesień: Dopuki jezioro nie zamarznie można łowić ryby. Z drzew spadają liście które trzeba będzie zebrać. Można je spalić lub zrobić z nich odrzywkę dla naszych plantacji, ![]() lub po prostu rzucić się na kupkę liści ![]() Zima: Pada śnieg! Simowie chodząc w śniegu zostawiają za sobą ślady Różne zabawy jak lepienie bałwana a potem go rozwalanie, bitwy na śnieżki, robić orły lub jeździć na łyżwach po zamarzniętym jeziorze. ![]() Po tym wszystkim simowie na pewno nie zgardzą kubkiem gorącej czekolady (ciąg dalszy niedługo )
Ostatnio edytowane przez Idil : 04.01.2007 - 23:38 |
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 10
|
HURA!Mam już zamówione cztery pory roku!!!!!
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
sprzętu do robienia dżemu to może nie ma ale jest sokowirówka owszem jest nowa miejscowość kwitnące wzgórza a co do kremu do opalania to nie wiem
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Znalazłam następne zdjątka
i info o The Sims 2 Pory RokuZ tego co się dowiedziałam to na początku, gdy się wybiera okolicę możesz "zaprogramować" sobie pory roku.Można nawet zrobić by cały czas była np.wiosna itp (każda pora roku trwa 6 dni) Ale trzeba uważać ponieważ gdy zaczniemy grać na jakiejś parceli pogodę będzie można zmienić tylko jak wygra się w aspiracjach sprzęt do programowania pogody ![]() -Tak jak już inni pisali w zimę nasze simy będą wolały spędać czas z rodziną, w wiosnę będą bardziej pragneli poflirtować, w lato spędzać czas z przyjaciółmi a w jesień poświęcić się sukcesom w pracy.(awansować itp) -Pojawi się nowy program w teliwizji "pogoda" -Żeby dowiedzieć się ile dni zostało do np.wiosny ![]() -Będzie trzeba kontrolować temperaturę naszych simów za pomocą termometru, ciepło ich ubierać w zimę, a chodzić w letnich ciuszkach gdy jest lato ![]() Mam jeszcze pełno innych fotek (około 46)i informacji ale dodam je innym razem
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|