|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak podoba wam się mój komiks? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
13 | 52.00% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
8 | 32.00% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
2 | 8.00% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
1 | 4.00% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
1 | 4.00% |
| Głosujących: 25. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Hej, do wszystkich, którzy czytają i jeszcze pamiętają o moim komiksie!
W obecnej chwili przechodzę kryzys i załamanie nerwowe, otórz ostatnio odinstalowywałam i isnstalowałam spowrotem simsy dla lepszego działania i dzisiaj przez cały dzień robiłam zdjęcia do kolejnego odcinka, już 7 (szczęśliwa siódemka? nie wierzcie w to!) i po skończeniu i kopiowaniu zrobionych zdjęć do innego folderu odkryłam steraszliwą prawdę, NIE USTAWIłAM MAXYMALNYCH OPCJI W USTAWIENIACH "ZDJęCIOWYCH" GRY! Chyba każdy wie co to oznacza! Wszystkie zdjęcia nad którymi męczyłam się od 13 do 22 wzięli diabli! Nie są to takie perfidnie kurduplaste miniaturki ale ich ostrość pozostawia wiele do życzenia. I teraz nie wiem co zrobić więc piszę ten post. Są dwie opcje: Albo ten "szczęśliwy" odcinek zostanie z takimi zdjęciami jakie mi wyszły i przymkniecie oko na niezawyraźną grafikę. Albo poczekacie jeszcze dłuuugi czas na to abym się otrząsnęła z załamania nerwowego do jakiego mnie ta sytuacja doprowadziła i zrobiła nowe zdjęcia, które będa, niestety, znacznie odbiegały wyglądem otoczeń wokół bohaterów od wcześniejszych ustaleń. Czekam na wasze odpowiedzi. |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Dawaj takie jakie masz
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ok. To zamieszczam nowy odcinek. Jak juz wcześniej pisałam grafika zdjęć do bani, a ja sie tak starałam!;(
Jak niektórzy już zauważyli, w tytule jest literka "A", to dla tego, że odcinek 7 składa sie z dwuch pododcinków A i B. Odcinek B właśnie kończę, więc jeszcze dzisiaj go dodam. Życzę miłego czytania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CDN. |
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 12
|
Bardzo fajny odcinek. :]
I ogólnie podoba mi się komiks. Czytam go dopiero od niedawna, ale jest bardzo fajny. I mam uwagę, dwa zdjęcia się nie otwierają, nie wiem, może tylko mi... edit. Sory, już działa. ^^' |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Co tu dużo pisać, kolejna część odcinka 7go, tak jak obiecałam. Mam nadzieję, ze wam sie spodoba
i z chęcią wyrazicie swoje opinie.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, ze wam sie podobało, a jeszcze większą, że macie jeszcze więcej pytań co do fabuły. Następne odcinki będą "nieco inne" więc strzeszcie się, bo wiele sie wyjaśni: / |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
POMOCy jak się stawia obrazki odrazu na (PAPIER)- to na czym piszę
????????????????????????????ZA ODPoWIEDZ DZIĘKI ![]() A tak w ogóle twoje opowiadania są świetnie dodaj coś jeszcze bo świetnie piszesz.Masz świetne POMYSŁY.Najlepsze opowiadanie jakie do tej pory czytałam .CZEKAM NA DALSZE POSTĘPY :papa: Ostatnio edytowane przez Tajemnicza : 29.12.2006 - 10:25 |
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
Jeżeli tak, to wystarczy, że wejdziesz na stronkę: http://www.imageshack.us/ tam "zhostingujesz" jakiś wybrany przez ciebie obrazek-zdjęcie (np. z simsów) skopiujesz adres (ja zawsze wygieram ten pierwszy od dołu obok którego jest napis: "Direct link to image". Jak to zrobisz wejdź na forum i jak piszesz jakiegoś posta tudzież odpowiedź na temat to klikasz to co zaznaczyłam na miniaturce i tam wklejasz adres obrazka którego "zhostingowałas" i wuala! ![]() PS. Dla czytelników mojego komiksu. Pewnie nikt nie zauważył tego wcześniej, ale na mojej sygnie są dwie nutki, które można kliknąć
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|