|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A ja mam instrukcje bez kodu.
1.Zadzwoń po derektora około 13.00 2.Wysprzątaj cały dom. 3.Przyrządz jedzenie około 16.00 lub 17.00 (najlepiej galaretke,bo 25 punktów za to dostałam. 4.Zagadaj o ciekawych żeczach ( tylko nie o szkole lub o pracy,najlepiej kliknij na pogawętke) I już masz. Raz miałam 100 raz 120 ale najwięcej ile miałam to było 135 czy jakoś tak. Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Najlepsze potrawy to indyk, galaretka.
Za podanie drinka dyrektorowi są dodatkowe punkty ![]() Niech rozmawia z nią osoba zainteresowana polityką i edukacją. Niech w pokojach będzie dużo zabawek, półek na książki, rzeźb i obrazów. Mnie na ogół się udaje ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Zapraszasz dyrektora (powie ci, że przychodzi na obiad o 17)
sprzątasz w domu i w każdym pokoju stawiasz zabawki dla dzieci (miśki, pluszaki, kr oliczki itp) Gotujesz indyka o 17:00 przychodzi dyretkor (żeby było łatwiej możesz wpisać kod boolProp testingCheatsEnabled true Klikasz z przytrzymanym Shiftem na Twojego sima wybierasz kolejno: Spawn -> Tombstone L of . Pojawi się nagrobek. Klikasz na niego i wybierasz opcję Make Me Friendly Evertone here. Kontakty z dyrkiem masz już do 90%) Teraz sim tak zaprzyjaźniony z dyrkiem gada z nim sobie. 12 punktów za gadkę (a mozna i wiecej), ktoś daje indyka dyro je (46 ptk za indyka) Po jedzeniu dalej gadasz z dtrkiem (finanse, szkoła, praca) - 35 ptk za gadkę Podajesz drinki. Dyro pije i masz już 10 ptk za picie Ktoś oprowadza dyra po domu ale po pokojach gdzie są zabawki. Masz 20 ptk za oprowadzenie. Twój wynik to ok 111ptk i twoje dziecko jest w szkole prywatnej ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|