|
|
Zobacz wyniki ankiety: JAk Ci sie podoba moje Fotostory? | |||
Zajefajne |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 41.86% |
Spoksik |
13 | 30.23% |
Może być |
8 | 18.60% |
Lipa |
1 | 2.33% |
Beznadziejne! |
3 | 6.98% |
Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Coraz bardziej mnie wciąga 100000000000000000000/10
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Chociaż z reguły wolę komiksy to twoje FS jest fajne. Jak najszybciej zrób 5 odcinek. Tylko gdzie jest 2 odcinek?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Też wolę komiksy ale "Stado" fajnie się czyta (napewno lepiej niż moją lekturę
![]() Jest super 10/10
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Odcinek 5 - Czy ktoś jeszcze może mi pomóc?
![]() Jane, nie do końca panując nad sobą, skierowała się na przedmieścia. Nie miała zamiaru wychodzić z lasu, wyczuła młodego chłopca, który najprawdopodobniej się zgubił. Dziewczyna obserwowała go uważnie i czekała na odpowiedni moment. Gdy jej ofiara się odwóciła, rozpoczęła atak. Przerażony chłopak zdążył tylko wydać z siebie zduszony wrzask, bo Jane błyskawicznie złapała go za gardło. Aria przez cały czas śledziła swoją właścicielkę. Dobrze wiedziała, że straciła kontrolę nad sobą. ![]() Dziewczyna pozostawiła zwłoki chłopca i szła powoli lasem w stronę domu. Coś zaszeleściło w krzakach. Jane dostrzegła w nich sylwetkę kota. -Silver? Silver!... - Warknęła. ![]() Zbliżyła się chwiejnym krokiem do kociątka. Wtedy Aria wybiegła z ukrycia. -Co ty robisz?! Zostaw go i idź do domu, bo za godzinę wzejdzie słońce. - Suczka szczekała na swoją właścicielkę. Jane odruchowo spojrzała do góry, po czym pobiegła do domu. Aria delikatnie złapała Silvera i ruszyła za nią. Dziewczyna ledwie przekroczyła próg, a upadła na podłogę. Znów była człowiekiem. Nie wiedziała, jak długo tak leżała, ale gdy się wreszcie obudziła przestraszyła się swojego wyglądu. Twarz, ręce i bluzka poplamione było krwią. Dziewczyna wzięła prysznic i przebrała się w czyste ubranie. Nie wiedziała co o tym wszystkim myśleć. Zastanawiała ją tylko jedna rzecz: ona nic nie pamięta z poprzedniej nocy i nie panowała nad swoimi poczynaniami, a wilkołak, który ją ugryzł dobrze wiedział co robi. Dlaczego? Wtedy do pokoju weszła Aria. ![]() -Silver tu jest. - Mruknęła. -Co?! Silver?! Co on tu robi?! - Wykrzyknęła. -Wszystko mi powiedział. On nie chciał cię wydać. Twierdzi, że James Dark groził mu, że rozszarpie jego i Aurę. -A kto to jest? -To jego siostra. -To już rozumiem... -Mam jeszcze jedną dobrą wiadomość. Jest ktoś, kto może ci pomóc. Codziennie o godzinie 16:30 siedzi na ławce w parku. Powinnaś się z nią spotkać. -Jedź ze mną. ![]() Jane postanowila natychmiast z porozmawiać z tą kobietą. Bez wahania wsiadła do auta i pojechała do jedynego parku w tej częsci miasta. Rozejrzała się. Chociaż dopiero dochodziła czwarta, zobaczyła starszą panią siedzącą na ławce. -To ona - Stwierdziła Aria. Ten odcinek jest nieco krótszy niż inne, ale myślę, że wystarczy. Jeśli ktoś ma jakieś pytania, to śmiało! ![]() Ostatnio edytowane przez 13_aga_13 : 04.01.2007 - 18:23 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
SUPER EKSTRA
Gratuluję orginalnego pomysłu... oby tak dalej
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajnie. Skończyło się tajemniczo.. ciekawe kim jest ta starsza pani..
9/10 czekam na dalszy ciąg! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|