Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.12.2006, 20:20   #21
karolcia92
Guest

Domyślnie

Cytat:
Już nie będzie komiksu... Ale dzięki za te komentarze pozytywne... Dziękuję. A dlaczego nie będzie?? Już wszystko skasowałam...
Nie wiem, dlaczego nie będziesz kontynuować tego komiksu. Na przykład mi się bardzo podobał(mówię poważnie). Nie zwracaj uwagi na złośliwe osoby. Moja ocena to 9,5/10. Bardzo podobały mi się wyrażenia, jakie używała bohaterka-,,fajniusi, milusi'' i najfajniejsze: ,,Idź zobacz kto to, Igor... I nie bekaj ani nie pierdź przy jedzeniu!!''- nieźle się uśmiałam przy tym zdaniu, oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa :laugh:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.01.2007, 16:09   #22
babyborn96
Guest

Cool Proszę zostaw i dalej napisz

Cytat:
Napisał innka1
Nie wiem, dlaczego nie będziesz kontynuować tego komiksu. Na przykład mi się bardzo podobał(mówię poważnie). Nie zwracaj uwagi na złośliwe osoby. Moja ocena to 9,5/10. Bardzo podobały mi się wyrażenia, jakie używała bohaterka-,,fajniusi, milusi'' i najfajniejsze: ,,Idź zobacz kto to, Igor... I nie bekaj ani nie pierdź przy jedzeniu!!''- nieźle się uśmiałam przy tym zdaniu, oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa :laugh:
innka1 ona ma racje pisz dalej jest lajtowe dja 9,5/10 bardzo mi się podobało
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2007, 16:31   #23
Monitkowa

Reputacja: 15
Domyślnie

Cytat:
Napisał Kolia =]
Napewno cały świat się teraz uszczęśliwi: nie będę już pisała tego komiksu.
W pierwszym odcinku nic miało się nie dziać, wszystko miało być... Hmm.. Denne? Waszym zdaniem tak. Potem miało być o tym, że jej ciotka powie jej, że jest zaadoptowana, że jest czarodziejką, miały razem czarować... Już nawet tyle rzeczy pościągałam... Różne ciuchy, różdżki, księgi zaklęć... No cóż, wszystko muszę wykasować... Dawno nie pisałam odcinka, ponieważ zachorowałam, gdy przeczytałam Wasze komentarze. No na serio! Miałam wysoką gorączkę... Dzisiaj w nocy też... :con: Dzięki Wam bardzo, cieszcie się, że wpędziliście mnie w doła... Usuncie ten temat... Odchodzę zupełnie z tego forum. Pewnie się cieszycie jak nie wiem, no nie?!?!
To nie jest dobra nowina...
Nie możesz się poddawać. Krytyka też jest dobra bo wtedy wiadomo co poprawić... Przypatrz sie Polci. W jej komiksie pierwszy odcinek tez nie był ekstra ale potem. Wzroku nie idzie oderwać. Spróbój jeszcze raz. Daj sobie drugą szansę
Pozdrawiam
stare 02.01.2007, 17:22   #24
weris
Guest

ThumbsUp

Bardzo fajne fotostory
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2007, 19:14   #25
karolcia92
Guest

Domyślnie

Temat jeszcze nie jest usunięty, więc możesz pisać dalej ten komiks. A to, że usunęłaś ubrania i księgi zaklęć nic nie oznacza. Ściągnij je jeszcze raz
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania