|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ja ostatnio spaliłam wszystkich czkawków oprócz eldena
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja tam nie lubię pożarów. Wolę powodzi... :lol:
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
U moich simów pożary najczęściej wybuchają gdy sim coś gotuje.Musze najpierw ich nauczyć sztuki kulinarnej a potem to dopiero gotuja.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
no wlasnie u mnie przywaznie simy maja wszystkiego na maxa wiec zadko mam pozary chyba ze czasem zapomne ich poduczyc gotowania to mam ladny pozar
![]() P.S. likagirl nareszcie jestes ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No tak, jestem.Całe szczęście
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja mialam strasznie smieszne. :lol: Przyszla do mojego domku ta co roznosi gazety i mialam wlaczony kod move objects on,przenioslam ja do basenu i plywala sobie przez chwilke,po czym przenioslam ja na chodnik i znow plywala,ale na chodniku :lol:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Tak to normalne jak przelozysz zwyklego sima do basenu to tez zacznie plywac (i to w ubraniu
![]() ![]() No lika fajnie ze wrucilas ja tez juz sie za toba stesknilam ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
kiedyś moja simka jak się przebierała (była w trakcie, w cenzurce) to ją skasowałam i potem jak na nią klikłam to ciągle miała tą cenzure.Jak mnie to wkurzało!W końcu próbowałam ją jeszcze raz skasować ale nic no więc simka poszła sobie do grobu.Zła jestem.....wiem.
Kiedyś indziej znowu jak złodziej był w domku od mojej simrodzinki to go zamurowałam i dopiero następnego dnia odmurowałam i nie chciał wyjść!Zawsze mi znikał albo co.A ten nie chciał.I w koncu umarł.Dziwne bo nigdy mi nie umarł złodziej ale spoko.I potem jak go nie opłakiwałam to mnie nawiedzał i kradł rzeczy.Ale niewiem jak to możliwe bo przecież to duch prawda?A tam!W końcu go usunełam(jego gró ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja kiedys jak se gralam simsami to zrobilam imreze i postawilam ten tort z tancerka ona wyszla tanczyla se potem weszla potanczyc na ta podloge taneczna to ja sobie wpisalam kodzik move_objects on i ja wykasowalam a ta podloga ciagle sie swiecila! i wychodzilam z tej rodzinki, wchodzilam a ona ciagle migala! To chyba nie jest normalne co?
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|