Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.04.2004, 14:24   #1
Ania_13
Guest

Domyślnie

I ty byś się cieszył? Bo ja nie
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.04.2004, 17:00   #2
Zaria'dna
Guest

Domyślnie

ja ostatnio spaliłam wszystkich czkawków oprócz eldena D:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2004, 17:04   #3
Czajniczek
Guest

Domyślnie

Ja tam nie lubię pożarów. Wolę powodzi... :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2004, 17:12   #4
likagirl
Guest

Domyślnie

U moich simów pożary najczęściej wybuchają gdy sim coś gotuje.Musze najpierw ich nauczyć sztuki kulinarnej a potem to dopiero gotuja.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2004, 17:38   #5
Poziomka
Guest

Domyślnie

no wlasnie u mnie przywaznie simy maja wszystkiego na maxa wiec zadko mam pozary chyba ze czasem zapomne ich poduczyc gotowania to mam ladny pozar
P.S. likagirl nareszcie jestes
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2004, 18:36   #6
likagirl
Guest

Domyślnie

No tak, jestem.Całe szczęście Już się za wami stęskniłam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2004, 19:05   #7
lacoste
Guest

Domyślnie

Ja mialam strasznie smieszne. :lol: Przyszla do mojego domku ta co roznosi gazety i mialam wlaczony kod move objects on,przenioslam ja do basenu i plywala sobie przez chwilke,po czym przenioslam ja na chodnik i znow plywala,ale na chodniku :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.04.2004, 11:43   #8
Poziomka
Guest

Domyślnie

Tak to normalne jak przelozysz zwyklego sima do basenu to tez zacznie plywac (i to w ubraniu ) ja kiedys moja simrodzinka powydzwanialam chyba po wszystkie uslugi (sprzataczka, ogrodnik, pizza, fachowiec, kucharz, policja, straz pozarna) i jak przyszli to wszystkich ich powsadzalam do basenu a najbardziej to mnie denerwowala policjantka ciagle uciekala! i oczywiscie jak tak plywali to az przeplywali na beton naprawde fajnie to wyglada jak sim plywa po ziemi
No lika fajnie ze wrucilas ja tez juz sie za toba stesknilam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.04.2004, 13:20   #9
likagirl
Guest

Domyślnie

kiedyś moja simka jak się przebierała (była w trakcie, w cenzurce) to ją skasowałam i potem jak na nią klikłam to ciągle miała tą cenzure.Jak mnie to wkurzało!W końcu próbowałam ją jeszcze raz skasować ale nic no więc simka poszła sobie do grobu.Zła jestem.....wiem.

Kiedyś indziej znowu jak złodziej był w domku od mojej simrodzinki to go zamurowałam i dopiero następnego dnia odmurowałam i nie chciał wyjść!Zawsze mi znikał albo co.A ten nie chciał.I w koncu umarł.Dziwne bo nigdy mi nie umarł złodziej ale spoko.I potem jak go nie opłakiwałam to mnie nawiedzał i kradł rzeczy.Ale niewiem jak to możliwe bo przecież to duch prawda?A tam!W końcu go usunełam(jego gró i już było normalnie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.04.2004, 13:41   #10
Poziomka
Guest

Domyślnie

Ja kiedys jak se gralam simsami to zrobilam imreze i postawilam ten tort z tancerka ona wyszla tanczyla se potem weszla potanczyc na ta podloge taneczna to ja sobie wpisalam kodzik move_objects on i ja wykasowalam a ta podloga ciagle sie swiecila! i wychodzilam z tej rodzinki, wchodzilam a ona ciagle migala! To chyba nie jest normalne co?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania