|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Jezu czy wy naprawde musicie grzebac w starych tematach. Musicie w nich odpowiedac, nie no bez przesady
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
To było w dodatku Balanga. Moja simka zaprosiła gości i wszyscy usiadli przy ognisku (w nocy). Kazałam jej opowiadać historie o duchach, bo miała wysoką charyzmę. I po pewnym czasie z ogniska wyłonił się duch jakiegoś gościa! Wszyscy simowie rozbiegli się po działce
Ale to mi się już potem nigdy nie zdarzyło Raz, jak zrobiłam przyjęcie, to moja simka puszczała fajerwerki. Wszyscy się temu przyglądali oprócz jednego gościa, który jadł. I go ta fajerwerka trafiła! Potem przyszła Kostucha i wszyscy się jej przestraszyli... Miałam taki dom, w którym mieszkały dwie pary. Jeden facet zaczął flirtować z dziewczyną, która nie była jego partnerką. Ta druga była zazdrosna, więc się zaczęły policztkować itd. i nagle ta druga wyszła z domu w samej pidżamie i już nie wróciła. ![]() A, i raz moja simka pojechała do dzielnicy showbiznesu na sesje zdjęciową, która jej się nie udała. Fotografka nawrzeszczała na nią, obniżył się jej wskaźnik sławy, a ta nagle siada na podłodze i zaczyna ryczeć. Wszystkie paski się na czerwono zrobiły. A następnego dnia Pisano o tym w gazecie! Ostatnio edytowane przez lafilette : 29.08.2006 - 15:16 |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Kiedyś wezwałam mechanika, żeby naprawił mi zepsutą umywalkę. Fachowiec przyszedł, wszedł na pierwsze piętro i zaczął... zapalać wszystkie lampy. Przy którejś z kolei poraził go prąd i przez parę sekund widać było niebieski szkielecik. Potem na podłodze pojawiła się urna i ogłoszenie o śmierci mechanika o.O
To jest podejrzane. Ale najdziwniejsze było to, że gdy za jakiś czas znowu coś mi się popsuło i wezwałam fachowca, przyszedł ten duch o.O I tak we wszystkich domach w okolicy! |
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
A, i to może nie jest nowe, ale jak w balandze zamówiłam bufetowego na cały dzień, i gdy wszyscy goście już poszli a on nie miał nic do roboty, to podszedł do otwartego kufra z przebraniami i zaczął wyciągać z niego taką żółtą, a za drugim razem w paski sukienkę, której simowie nie mogą ubrać, i tak je do siebie przykładał. Fajne to było
Nawet gdzieś jeszcze zdjęcie mam, tylko nie wiem jak na forum zamieścić.PS.Nauczyłam się! oto linki:http://img245.imageshack.us/img245/4...as60046vn3.jpg http://img137.imageshack.us/img137/3...ir90004up3.jpg W tym temacie pisano też o bukiecie z różami, że simy mogą się nimi obdarowywać. Znalazłam stronę z podobnym:http://simplyelau.it/sims/hacked3.htm Ostatnio edytowane przez lafilette : 21.09.2006 - 15:34 |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
To u mnie było tak że simka ze swoim psiakiem pojechała na plaże na wakacje. Nagle patrze a zamiast mojego psa latała obroża.Jakby pies stał sie nie widzialny i tylko obroże było widać. Ale kiedy pojechałam spowrotem do domku pies powrócił do swojej dawnej postaci. Dałabym screena ale coś mi sie sknociło.Jak naprawie to jeszcze dorzuce.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
:shy: Mam teraz The Sims 2 cztery pory roku wiec korzystam najczęściej ze słońca.Raz moja simka opalała się na leżaku opalała się a ja musiałem iść na obiad wiec przez chwilę nie grałem. Lecz nie włączyłem pauzy.Gdy wróciłem i zacząłem grac zauważyłem że moja simka jest cała czerwona gdy z kończyła sie opalać weszła do domu i nagle zęmdlała. Gdy jej mąż wrócił z pracy oblał ją wodą i sie obudziła.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
cholera, to jest dział the sims 1...
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 15
|
Najpierw Co Przytrafilo Sie Mnie
The Sims Znudzilo Mi Sie (ale Nie Do Konca Tylko Troche)po 2 Miesiacach A The Sims 2 Po 4 Dniach :d :p A W Grze Mialam Takie Cos Mialam Simke Ktora Strasznie Nie Lubila Henryka Cwira I Pewnego Dnia Kiedy Przyszedl W Odwiedziny....zostal Tam Juz Na Zawsze!!! Nie Kasowalam Go Kodem Bo Chcialam Zobaczyc Co Sie Stanie.moja Simka Ze Skory Wychodzila Policzkowala Go I Obrazala A On Nic.i Pewnego Dnia Wzielam Opcje "wypros" A On Popatrzyl Sie Na Moja Simke I Nagle Do Domu Weszla Smierc I Zabila Moja Simke!!!!a On Zostal!!!czy To Normalne?! :o |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|