|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
a moja simka zaprzyjaznila sie z wilkiem
Wąsik i on jej nie ugryzl, a byli naj przyjaciolmi;(. a gdy chcialam go przygarnac, to on nagle znikna o_O. i slad po nim zaginal;(. z tych niewymienionych byly jeszcze: Kimo Alegra i chyba zadnemu oczy sie nie swiecily, nie pamietam^_^. Ostatnio edytowane przez pocia : 11.01.2007 - 11:56 |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
a ja przygarnęłam czarnego wilka. a raczej wilczyce. Majke
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
a ugryzla cie?
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
nie. ona nie miała błyszczących oczu. była zwykłym wilkiem. przychodziła, wyła itp. moja simka się z nią zaprzyjaźniła i ją przygarnęła^^
u mnie były dziś: Kąsik Wiedźma i jakaś biała wilczyca, której imienia nie pamiętam |
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
EDIT: aha, dzieki za odp. paranormalny. to juz wiem, dlaczego zaden wilk mnie nie ugryzl xD. ehhh... teraz postaram sie przywolac boolpropem jakiegos ze swiecacymi oczami^_^... Ostatnio edytowane przez pocia : 11.01.2007 - 14:32 |
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Tylko te prawdziwe wilki mogą ugryźć (czyli te ze świecącymi oczami) a te inne to nie wilki tylko przybłędy.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Heh
U mnie PRZYCHODZIŁ tylko i tylko zawsze i co noc(chociaż teraz juz przestał) wilk o naziwe:-Cezar-świecą mu się oczy Bił się z moim pudlem i szczekali na siebie jak nie wiem co;D |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
U mnie byly:
Lulu Gacek Babel Asta Bazyli reszty nie pamietam xD |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
do mnie ostatnio przyszedł wilk Baron (bes świecąsych oczu) włączyłam kod na sterowanie zwierzakiem i moja sunia bawiła sie z nim a potem dałam opcje "postaraj sie o szczeniaka z ..."
jakie beda szczeniaki to nie wiem ale jak beda to dam zdjecia
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|