| 
 |  | |||||||
| Zobacz wyniki ankiety: JAk Ci sie podoba moje Fotostory? | |||
| Zajefajne |      | 18 | 41.86% | 
| Spoksik |      | 13 | 30.23% | 
| Może być |      | 8 | 18.60% | 
| Lipa |      | 1 | 2.33% | 
| Beznadziejne! |      | 3 | 6.98% | 
| Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  13.01.2007, 10:29 | #52 | 
| Guest 

|   

Bo widocznie ma Zwierzaki i Nocne Życie.
		 | 
|   | 
|  13.01.2007, 12:32 | #53 | |
| Guest 

|   Cytat: 
 | |
|   | 
|  13.01.2007, 12:36 | #54 | 
| Guest 

|   

znalazlam na modthesims2 auta do zwierzakow   | 
|   | 
|  14.01.2007, 17:33 | #55 | 
| Guest 

|   

Odcinek 7 - Nie może się niczego dowiedzieć...  Jane, gdy tylko dotarła do domu, przez cały czas przyglądała się eliksirowi, jakby nie mogła się zdecydować: wypić czy nie wypić? -Dobra, raz kozie śmierć... - powiedziała do siebie po czym zaczerpnęła łyk z buteleczki. -Nic sie nie dzieje. - Pomyślała. - może tak ma być. Dziewczyna poszła pierwszy raz od kilku dni zobaczyć Silvera.  -Silver... - Zaczęła - ...Czemu tak jakoś marnie wyglądasz? -Zaatakował go wilk. - Rzuciła Aria. -Ale za co? -Bo James oznajmił, że nie jest mu już potrzebny. Jane zastanawiała się nad tym, co przed chwilą usłyszała. Niepotrzebny... Poczuła zmęczenie, położyła się do łóżka razem z Arią i małym kotkem. --------------------------------------------------------------------------  -Zwiała! - Krzyczał James. - Po prostu zwiała! -Przecież to nie moja wina! - Żachnął się jego pomocnik. -Poślij Morta, żeby śledził każdy jej ruch, każde posunięcie. Chcę wiedzieć, co ona kombinuje. I nie może się niczego dowiedzieć, jasne? -Jasne. --------------------------------------------------------------------------  Jane długo nie odpoczęła. Jak co noc przemieniła się w stworzenie, którego bała się najbardziej. Ale tym razem było inaczej. Nie czuła się tak jak wczoraj - nie musiała natychmiast kogoś zaatakować, ani wyć. Czuła się jak w dzień, tylko w innej postaci. Przez chwilę miała wątpliwości, czy wogóle się zamieniła. -Idę się przejść. Chcę wszystko na spokojnie przemyśleć, pobyć chwilę sama. - Powiedziała do Arii i Silvera. Dziewczyna wyszła z domu, i spacerowała po lesie. Nie oddalała się za daleko.  -Nie mogę tak żyć. Nie chcę. Musi być jakiś sposób, żeby się z tego uleczyć. Co to było? - Jej rozmyślania przerwał cichy szelest. Jej zmysły były niezwykle wyczulone, wyczuła że nie jest sama. Udawała, że niczego nie zauważyła.  Po chwili odwrócila się gwałtownie, i jednym szybkim ruchem złapała dorosłą wilczycę. -A więc to tak... I to wszystko. Dałabym dłuższy odcinek, ale chciałam zakończyć na ciekawym momencie. -Co zrobi Jane? -Co ukrywa przywódca wilkołaków? Dowiecie się w następnym odcinku, który będzie pewnie za tydzień w niedzielę!   Ostatnio edytowane przez 13_aga_13 : 24.01.2007 - 15:53 | 
|   | 
|  14.01.2007, 18:10 | #56 | 
| Guest 

|   

szkoda ze w niedziele
		 | 
|   | 
|  14.01.2007, 19:08 | #57 | |
| Guest 

|   Cytat: 
  Ja na szczęście jutro nie idę do szkoły, bo jestem chora i mogłam spokojnie przecytać ten odcinek   | |
|   | 
|  16.01.2007, 16:25 | #58 | |
| Guest 

|   Cytat: 
   | |
|   | 
|  16.01.2007, 16:29 | #59 | |
| Guest 

|   Cytat: 
  nawet napisałam sobie na karteczce bo niestety w niedzielę wyjeżdżam do Sankt Petersburga   | |
|   | 
|  17.01.2007, 16:15 | #60 | |
| Zarejestrowany: 03.02.2006 Skąd: Gdańsk Wiek: 34 Płeć: KobietaPostów: 3,155 Reputacja: 15 |   Cytat: 
   Jest kochane   
				__________________ [img]http://i48.************/358osn7.png[/img] http://ask.fm/Mitheska | |
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |