|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jej, ile tu imion. Chciało ci się je wszystkie wymieniać? A imię Kora już znałam, bo moja suczka, z rasy Owczarka Niemieckiego miała tak na imie. Niestety, już od kilku lat nie żyje :1smutny:
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
dzięki że dodaś ten temat, bo ja mam też właśnie taki problem z imionami dla zwierzaków, kilka już znałam wcześniej ale i tak dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Moja ciocia ma pieska-suczke co ma na imie Xira
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ja mam obecnie zrobione kotki o imionach: Flora, Lucky-Clover, Mirinda, Nikki, Pitu, Mara, Mia i szczeniaki: Kapidu i Suchy
![]() No i jest też ratlerek - Gajer / A w realu nie widze imion moich pupili: Kotka (dachowiec) - Luna (łac. księżyc - urodziła sie w nocy po pełni) Suczka (yorkshiere) - Axa Zółw (stepowy) - Lanselot (moja siora sciągnęła z kreskówki :laugh: )
http://ask.fm/Mitheska Ostatnio edytowane przez Monitkowa : 25.02.2007 - 11:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Teraz mam kota, który nazywa się Miniś, hehe xd. Ano i psa też mam - Chester, który jest owczarkiem niemieckim długowłosym. A jeśli chodzi o imiona w TS2 to czasem brak mi pomysłów. Ostatnio ochrzczone przeze mnie zwierzaki to: Prot, Deuter, Tryt (trojaczki, izotopy wodoru rlz, lol xd), Jamajka, Szyszka, Szprot, Ciciołek, Cinis. Te wyżej to dla kotów. Dla psów to nie pamiętam żanego xp. Takie przygłupie te imiona, ale mnie się podobają. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dziękuje że napisałaś Imionko mojej Korci ;] To jest kundelek :* ;] hehe
![]() |
![]() |
![]() |