|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeszcze ja.
Przejrzałam chyba połowę stron tego tematu, a odpowiedzi na moje pytanie nadal znalazłam. Czyli tradycyjnie - dlaczego dodatki nie pojawiają się w grze? Wszystko odpowiednio ściągnięte, wklejone, ba, nawet "przepuszczone" przez Clean Installer i CloneSpy. Robiłam reinstalkę już wielokrotnie, kiedyś suknie z JustSims pojawiły się na chwilę w grze, jednak zniknęły. Jeszcze wcześniej pojawiały się jedynie meble i rzeczy z trybu budowania, help |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
Zawsze masz włączone elementy modyfikowane?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Hm, Twój folder nazywa się downloads czy Dowloads?
Powinna być wielka litera. Wbrew pozorom dla gry ma to OGROMNE znaczenie i okazuje się być częstym powodem niedziałania dodatków ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Zawartość modyfikowana włączona, Downloads poprawnie zapisane. Nie mam pojęcia co to może być. Poza tym - nie wiem, czy ma to jakiekolwiek znaczenie - nie działa mi warsztat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ohohohohoh, oczywiście, że ma! I to OGROMNE.
Na początek usuń wszystkie pliki cache z folderu EA Games z (Moich) Dokumentów. Jeśli to nie pomoże, sprawdź, czy mody Ci ze sobą nie kolidują. Poradnik. Jeśli to też nie pomoże to znaczy, że przyda sie kompletna czystka w Donwloads, bo najwyraźniej z meshami jest coś nie tak, a to trudno wykryć (ja wiem, że są programy, ale szczerze mówiąc nie ufam im za bardzo). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Podbijam temat, ponieważ brak mi pomysłów. Swego czasu miałam zainstalowane The Sims 2 i wszystkie dodatki ściągnięte z neta pięknie działały. Teraz mam tylko podstawę i wszelkie dodatki dotyczące tworzenia simów pojawiają się w grze, natomiast nie ma żadnego mebla. Meshe są, dodatki tylko dla podstawy, obiekty zmodyfikowane włączone. Specjalnie ściągnęłam kilka rzeczy, które poprzednim razem były w grze, teraz ich nie ma. Ktoś wie dlaczego nie ma ich w grze pomimo, że wszystko jest zrobione tak jak trzeba?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Witam, pobrałam troszkę dodatków z TSR i figurują one jako pliki package. I tu się zaczynają schody... Gra ich nie widzi i w folderze mają dziwną ikonkę (jakby kryształek z ts3) i w typ jest napisane "sims 3 pack". Najciekawsze jest to że było to pobierane jako dodatki do TS2. Mam XP i może on jest zbyt głupi by jechać dodatki i do 2 i do 3. (Posiadam obie gry.) Ma ktoś jakiś pomysł?
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Daj linka do tych dodatków, może one faktycznie są do trójki
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Ja też mam i TS3 i TS2 na WinXP, i jest dobrze
![]() Być może komputer źle odczytuje, więc spróbuj wrzucić do folderu i zobacz, czy działa ![]() Albo dodatki są do trójki, ja raz myślałam, że do TS2 pobieram, a się okazało że to do TS3 ![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
Wystarczyło usunąć s3pe
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |