![]() |
#81 |
Reputacja: 15
|
![]()
A ja utknęłam w:
- Larry 7 (przy rundzie z dzbanuszkami) <-- no niech se pisze +18lat ![]() - Harry Potter Komnata Tajemnic (gdzi jest skóra Boomslanga?) - Rayman 2 i love this game :laugh: (Zatoka wielorybów - runda z wielorybicą) - Pizza Connection 2 (Rio De Janerio) - I.G.I. Project 2 Counter Strike (Igi I'm going in mam w małym palcu ale druga częśc to przekleństwo)
![]() |
|
![]() |
#82 |
Reputacja: 18
|
![]()
Survey: Aby zdobyć składniki, w grze stworzone są "mini-poziomy". Na końcu każdego tego poziomu, znajduje się dany składnik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
A ja nie moge przejść drugiego zadania w turnieju trójmagicznym w grze Harry Potter i Czara Ognia. Ktoś mi pomoże????
SuRvEy : Kiedyś grałam w HPiKT i zdobyłam skórke ale nie pamiętam jak Ostatnio edytowane przez emily : 07.02.2007 - 21:49 |
![]() |
![]() |
#84 | ||
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
![]() Edit: simek w temacie Harry Potter i Czara Ognia napisał coś, co może ci się przydać: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Camerandios : 27.02.2007 - 14:18 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Kody mi nie działają w Sacredzie. ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
A mi nie radze sobie z grą Hotel Giant
|
![]() |
![]() |
#87 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]() Mógłby mi ktoś w punktach napisać prostą solucję do gry Harry Potter i Czara Ognia? Na razie chciałabym tylko do 3 planszy [chodzisz po wieżach Hogwartu (nie wiem, gdzie jest jedna statuetka smoka i jedna minitarcza ;()], 4 planszy [las(nie wiem, gdzie są wszystkie karty i te statuetki czy coś...)] i do 6 [łazienka prefektów(nie moge tego WOGÓLE przejść, całkowicie nie wiem, co robić)]. A do odblokowania kolejnego poziomu potrzebuje 3 tarcz : O Pomoże ktoś...? ;(
|
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Może ktoś wie, jak przejść w grze Harry Potter i Czara Ognia zadania Moody'ego pierwsze zadanie z błotoryjami?
![]() Z góry dziękuje za pomoc... EDIT: I ktoś może wie jak w poziomie "Dachy Hogwartu" zdobyć Znikającą Kartę? I jak dostać się na środek tej wody z glonami... i wziąć tą dużą tarczę. Ostatnio edytowane przez stagnacja : 19.08.2007 - 18:45 |
![]() |
![]() |
#90 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fever trzeba zdobyć zaklęcie Herbiculus czy jakoś tak. ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |