![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
SŁUCHAJCIE! ODKRYŁAM!
Jak już wiecie są dwie Belle. Jedna w Dziwnowie (klon ktory nie ma drzewa genealogicznego i różni się od prawdziwej Belli rysami brwi, makijażem itp.) no i prawdziwa Bella jest w Miłowie! http://www.springhole.net/bella/pvbella.htm tutaj jest dowód! Za pomocą kodu boolproop... w dziwnowie sprowadziłam klona i mial taki sam portret jak na obrazku! A jak w Miłowie ściągnełam właściwą prawdziwą Bellę! MIAŁA DRZEWO GENEALOGICZNE! Obie Belle mają pragnienie romansowania. I się skapnęłam. Oto historia: Bella Ćwir miała dwie rodziny. Wyszła za mąż za Michała Kawalera (drzewo) ale nie miała z nim dziecka. Później chyba musiała się rozwieźć i zamieszkać z Mortmierem i urodzily im się Kasandra i Alexander. ALE UWAGA! Gdy grałam rodziną Kaliente zauważyłam urnę z napisem: Michał Kawaler... a jak wcześniej sprawdzałam drzewo Mortiego i Belli było napisane KAWALER... więc już pamiętałam to nazwisko! Patrząć w drzwo Diny Kaliente zauważyłam, że jej mężem był Michał Kawaler... a ona przecież znała Dona, nie? Michał zdradził Dinę z Bellą... i Dina chciała się zemścić... a miała przecież wtyki z Dona. Namówiła go aby przekabacił Bellę żeby spojrzała w teleskop. (Widać na zdjęciu) Obcy porwali Bellę i zanieśli do Dziwnowa... i tam była Simem niezależnym. Dina nie chciała żeby Michał już nigdy się nie spotkał z Bellą... rozumiecie już? Czysta zemsta! A Maxis wplótł do tego jeszcze motyw z Obcymi. Jestem pewna, że to prawda. Jeśli chcecie sprawdzić Bellę to przywołajcie ją w Miłowie i porównajcie drzewa z Diną. Ze wspomnień się nic nie dowiecie bo Maxis zrobił tak żeby był motyw z czyszczeniem pamięci aby Bella nie pamiętała że kiedykolwiek miała dzieci i zdradzała kogoś. A może jeszcze Dina chciała zagarnąć Mortimera bo był bogaty? ![]() Męczyłam się nad tym nieźle... ale doszłam do prawdy ![]() Pozdrawiam Nikita PS. Przez napisanie starałam się najlepiej wytłumaczyć, ale nie wiem czy wszystko zrozumiecie bo pisałam to pod presją. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|