Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.02.2007, 20:35   #61
karolcia92
Guest

Domyślnie

A, teraz rozumiem. Maxis naprawdę potrafii zmylić. A ja się zastanawiałam, dlaczego Bella z Dziwnowa nie ma w drzewie g. Mortimera i dzieci
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.02.2007, 11:18   #62
Arvén

Reputacja: 12
Domyślnie

IMO Bella jest jedna prawdziwa i jeżeli ktoś ma szczęście to ją spotka w Miłowie ;]. W Dziwnowie jest jedynie klon. Zagadkowa jest dla mnie sprawa faktu, że Morti dalej ma ją we wspomnieniach, a często przy przywracaniu jej boolProprem Bella za chwilę znika - zupełnie jakby nie istniała.
Arvén jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.02.2007, 11:27   #63
stagnacja
Guest

Smile

Cytat:
Napisał Arvén
IMO Bella jest jedna prawdziwa i jeżeli ktoś ma szczęście to ją spotka w Miłowie ;]. W Dziwnowie jest jedynie klon. Zagadkowa jest dla mnie sprawa faktu, że Morti dalej ma ją we wspomnieniach, a często przy przywracaniu jej boolProprem Bella za chwilę znika - zupełnie jakby nie istniała.
Arvén na sąsiedniej stronie wytłumaczyłam o co chodzi
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.02.2007, 08:36   #64
Eámanë
Admin Emeryt

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Nikita123
SŁUCHAJCIE! ODKRYŁAM!
To żadne odkrycie, to było pisane na forum jeszcze przed wyjściem Na Studiach
stare 18.02.2007, 08:37   #65
Eámanë
Admin Emeryt

Domyślnie

Cytat:
Napisał Eámanë
To żadne odkrycie, to było pisane na forum jeszcze przed wyjściem Na Studiach
Cytat:
a często przy przywracaniu jej boolProprem Bella za chwilę znika - zupełnie jakby nie istniała.
Bo ma wspomnienie "Umarłam" - przed przywróceniem boolpropem trzeba jej je usunąć w SimPE.
stare 24.02.2007, 14:06   #66
lusia
Guest

Domyślnie

A moja simka sie zapoznała z Bellą! Nie mogłam niestety jej wprowadzić do rodziny ani nic , bo musiałam odinstalowac simsy, ale to juzinna sprawa... Napiszę jak ją spotkałam Otóż moja simka (w Dziwnowie mieszkała oczywiście) poznała się z jakimś kolesiem.. nie pamiętam jakim.. Nop i zadzwoniła do niego i zaprosiła go. Wtedy on spytał czy może przyjść z zaprzyjaźnioną osobą bla bla bla... No i przyszedł z jakąś laską.. patrze a to Bella Ćwir Szokło mnie, bo zawsze wszyscy pisali o niej, a ja jej nigdy nie widziałam a tu nagle se przyszła z kolesuem hehe szkoda, ze nie pamiętam kto to był (
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.02.2007, 19:52   #67
Baki
Guest

Domyślnie

Ja tez rzadko gram w DZIWNOWIE i wszedlem raz jakąś rodzinką do dziwnowa zamieszkałem i "PRZYSZLI SĄSIEDZI ABY POWIATĆ CIĘ W SĄSIEDZTWIE" i byłA między nimi Bella. ;p i sobie mysle ze moze gdyby wziać i poslubić z nim belle a potem przeprowadzić sie do milowa i zeby zakochać mortiego w "TEJ" belli i aby ona była z mortim to moze by sie udało.

Ostatnio edytowane przez Eámanë : 25.02.2007 - 21:02
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.02.2007, 20:11   #68
stagnacja
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Baki
Ja tez żadko gram w DZIWNOWIE i wszedlem raz jakąś rodzinką do dziwnowa zamieszkałem i "PRZYSZLI SĄSIEDZI ABY POWIATĆ CIĘ W SĄSIEDZTWIE" i byłA między nimi Bella. ;p i sobie mysle ze moze gdyby wziać i poslubić z nim belle apotem przeprowadzić sie do milowa i zeby zakochać mortiego w "TEJ" belli i aby ona była z mortim to moze by sie udało.
Baki... przecież ja napisałam na wcześniejszej stronie wyjaśnienie...przeczytaj
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.03.2007, 13:17   #69
Simowa Sanka

Smile Drzewo genealogiczne Belli

Drzewo genealogiczne Belli-ma jakiś tam zmarłych,starszych z rodziny,ale ma w drzewie swoje dzieci!Z Mortim nie była zaślubiona ale miała z nim dzieci!Cała tajemnica.Bella przywrócona InSIMenatorem.
stare 15.03.2007, 19:14   #70
_czarna_mamba_
Guest

Domyślnie

Ja opracowałam teorię,że Bella została uprowadzona przez kosmitów i wydaje mi się własnie,że powróciła w ciele tej pokojówki (pani langerak czy tak jakoś).Z kolei drugim przypuszczeniem jest to,że naprawdę została uprowadzona przez kosmitów.I dziwnym wydarzeniem jest to,że ostatni raz widziano ją w domu Dona - podejrzewam,że ma on coś z tym wspólnego.Następnie myślę,że po prostu odeszła od Mortimera do kogos innego.Tylko do kogo?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania