|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Każdy mini-dodatek osztuje tyle samo!!! Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
25zł to jeszcze nie fortuna...
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
W sumie to w tych mini dodatkach jak dla mnie nie ma nic ciekawego. Mam 'zestaw świąteczny' i jakoś w ogóle nie korzystam z tych przedmiotów, tylko zajmują mi miejsce. Stwierdziłam, że kupowanie 'rozrywki rodzinnej' czy 'szyku i elegancji' nie ma najmniejszego sensu. Moja koleżanka ma te mini dodatki, ale jakoś wcale te nowe przedmioty mnie nie zachwyciły. Chociaż z drugiej strony 'celebration' wydaje się być nawet fajny. Podejrzewam, że zawiera jakieś rzeczy o tematyce 'przyjęcia'. Może być niezłe, no ale zobaczymy jeszcze. Nie wiem czy kupię, raczej nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja kupiłam z minidodatków tylko Szyk i Elegancję, ale rzadko korzystam z tych przedmiotów. Nieraz założę sukienkę wieczorową na moją simkę. A ten nowy minidodatek związany ze ślubem, to będzie jak zwykle wyglądał fajnie na zdjęciach i opakowaniu.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A jak myślicie, co to jest na okładce z taką wstążeczką???
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Może i ładne rzeczy,ciekawe,ale ja nie będę wydawać 25 zł na kilka mebelków i szmatek do Simsów,gdy w sieci mogę ściągnąć o wiele więcej ciekawszych przedmiotów i ciuchów ![]() Kupiłam tylko Zestaw Świąteczny-dałam 60 zł.Powiedziałam sobie,że więcej mini-packów nie kupuję.I słowa danego sobie dotrzymam nawet,jeśli chodzi o Imprezę. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|