|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mmm.. Fanka Chobitsów? :smirk:
Chii.. Niepodobna do Chii, ale ładna ^^ Chii miała zupełnie inne rysy twarzy ^^" Ale twoja Chii, jako Simka, jest bardzo ładna, podoba mi się. I plusik, za duże oczka ^^ 10/10 Yumi.. Tu już inwencja własna. Ma taki wystraszony, wręcz przerażony wyraz twarzy. Przyciąga wzrok. Fajna. Hmm.. Co do włosów, nie czepiam się. W końcu to coś a'la manga ^^ 9,5/10 Shani.. Shani mi się nie podoba. Uszy źle łączą się z włosami. Zaś oczy są zbyt ciemne wstosunku do włosów.. Aczkolwiek ogólnie sprawia sympatyczne wrażenie młodziutkiego Persocona. 7,5/10 Pozdrawiam ^^ |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 13
|
![]()
Pierwsza Persocom Chii jest po prostu śliczna ! Jedynym jej małym mankamentem są zbyt duże oczy. Naprawę bardzo dopracowane , ale zbyt duże .
Ocena 15,5/20 Druga Persocom Yumi też jest ładna , ale podoba mi się najmieniej. Nie wiem właściwie dlaczego . Ocena 14/20 Trzecia Persocom Shani mi podoba się najbardziej. Ma duże, ale piękne oczy i idealny makijaż. Brawo ! Ocena 16,5/20 Ogólna ocena : 46/60 - na dobry początek . Rób więcej , a na pewno będzie coraz lepiej . Pozdrawiam. ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|